![]() |
#1 |
Kοκκινα σημάδια
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας παιδια
Έχω ενα ενυδρειο 60lt me guppies. Προσφατα μάλιστα γεννήσανε και τα μωρά πλέον έχουν μεγαλώσει αρκετά και όλα πάνε (σχεδον)καλά. Το πρόβλημα είναι οτι έχω παρατηρήσει στο ενυδρείο κατι μικρα κοκκινωπα στιγματα που μοιάζουν σαν να έχουν 2 μικρες κεραίες μπροστά ,ενω και οι πέτρες του ενυδρειου αρχίζουν και παίρνουν ένα κοκκινο χρώμα......Προβλήματα με τα ψαρια δεν έχω , έχουν ορεξη , τα μικρα ειναι σε αριστη κατασταση αλλα δεν ξερω τι ειναι αυτα τα κοκκινα |
|
Εμφανίσεις: 3246
|
|
||||
|
||||
![]()
σαλιγκαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοκκινα με κεραιες μπορει να ειναι και οπαδοι του ολυμπιακου που συνομιλουν με γουοκι-τοκι, πως θα γινει το ντου
![]() Βαλε καμια φωτο να δουμε (use macro mode) Και τις πετρες οπως και δηποτα. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σημάδια σε κυχλιδα | ΓΙΑΝΝΗΣ | Malawi | 34 | 19-01-08 14:12 |
¶σπρα σημάδια σε ξιφοφόρο | mili | Ζωοτόκα | 5 | 24-05-06 15:46 |
Kόκκινα σημάδια στο σώμα | basilhs | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-01-04 02:15 |