|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχεται καμια προταση για κοπαδοψαρο με minimum 4-5cm μεγεθος?
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι ξερά?
Σε τι ενυδρειο θα μπουν? |
|
||||
|
||||
![]()
σωστα
![]() θα μπουν σε ενυδρειο 100*40*50 αρκετα φυτεμενο με ευκολα φυτα και καλη φιλτρανση!
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου αρέσουν πολύ τα lemon tetra και τα serpae. Εναλλακτικά αν θέλεις κάτι άλλο μπορείς να δοκιμάσεις rosy barbs τα οποία όμως γίνονται πολύ μεγαλύτερα, πολύ όμορφα ψαράκια.
|
|
||||
|
||||
![]()
green tiger barb!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενα μεγαλο κοπαδι cherry barbs (Puntius titteya), ή ενα μεγαλο κοπαδι Tanichtys albonubes. Ειναι μικρα ψαρακια, και μπορεις να βαλεις περισσοτερα απο τα συνηθισμενα 5-6 (οσο πιο πολλα βαζεις τοσο περισσοτερο "δειχνει" το κοπαδι).
Στην περιπτωση του δευτερου, και αν δεν εχεις αλλα τροπικα στο ενυδρειο, δεν χρειαζεσαι και θερμοστατη - τα φυτα σου θαναι μια χαρα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 23-10-07 στις 15:13 |
|
|||
|
|||
![]()
Να προτεινω κι εγω τα κορυφαια (για μενα) Rasbora heteromorpha. Κοπαδιαζουν ευκολοτερα ,ειναι ανθεκτικα, και αναπαραγονται προθυμα σε καλες συνθηκες. Και ειναι και κουκλια !
|
|
||||
|
||||
![]()
για μελανοταινιες τι λετε?η boesemani μαρεσει πολυ ποσες τετοιες λετε?
η praecox ακομα πολυ ωραια για πεστε γνωμες και εμπειριες...
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στα λιτρα σου μονο preacox, οι αλλες γινονται πολυ μεγαλες.
|
|
||||
|
||||
![]()
4-5 boesemani δηλαδη δεν μπορω ε?
ειναι γενικα ψαρακια που μεγαλωνουν γρηγορα?γιατι τα κομματια που εχω βαλει στο ματι σε γνωστο αθηναικο pet shop ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν εισαι καλος μαζι τους μεγαλωνουν πολυ πιο συντομα...
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ τοτε
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφα χρωματα,παρολο το περιεργο τους σχημα,πολυ ανθεκτικα ψαρια.
Ειχα 4 σε ενα 150 και θυμαμαι οταν ο αρσενικος ηθελε να ζευγαρωσει επαιρνε κατι τρελα χρωματα.Εφοσον υπαρχουν και πολλα φυτα θα ειναι πολυ καλος συνδυασμός. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καμια προταση? | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 09-10-07 17:59 |
καμια προταση? | angel | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 21-08-07 22:03 |
νεο ενυδρειο.καμια προταση? | angel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 09-06-07 22:48 |
ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ? | georgetax | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-03-07 00:59 |
ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ? | georgetax | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-03-07 10:20 |