καμια προταση?
παιδια εχεται καμια προταση για κοπαδοψαρο με minimum 4-5cm μεγεθος?
|
Ετσι ξερά?
Σε τι ενυδρειο θα μπουν? |
σωστα:D
θα μπουν σε ενυδρειο 100*40*50 αρκετα φυτεμενο με ευκολα φυτα και καλη φιλτρανση! |
Εμένα μου αρέσουν πολύ τα lemon tetra και τα serpae. Εναλλακτικά αν θέλεις κάτι άλλο μπορείς να δοκιμάσεις rosy barbs τα οποία όμως γίνονται πολύ μεγαλύτερα, πολύ όμορφα ψαράκια.
|
green tiger barb!
|
Ενα μεγαλο κοπαδι cherry barbs (Puntius titteya), ή ενα μεγαλο κοπαδι Tanichtys albonubes. Ειναι μικρα ψαρακια, και μπορεις να βαλεις περισσοτερα απο τα συνηθισμενα 5-6 (οσο πιο πολλα βαζεις τοσο περισσοτερο "δειχνει" το κοπαδι).
Στην περιπτωση του δευτερου, και αν δεν εχεις αλλα τροπικα στο ενυδρειο, δεν χρειαζεσαι και θερμοστατη - τα φυτα σου θαναι μια χαρα. |
Να προτεινω κι εγω τα κορυφαια (για μενα) Rasbora heteromorpha. Κοπαδιαζουν ευκολοτερα ,ειναι ανθεκτικα, και αναπαραγονται προθυμα σε καλες συνθηκες. Και ειναι και κουκλια !
|
για μελανοταινιες τι λετε?η boesemani μαρεσει πολυ ποσες τετοιες λετε?
η praecox ακομα πολυ ωραια για πεστε γνωμες και εμπειριες... |
|
Στα λιτρα σου μονο preacox, οι αλλες γινονται πολυ μεγαλες.
|
4-5 boesemani δηλαδη δεν μπορω ε?
ειναι γενικα ψαρακια που μεγαλωνουν γρηγορα?γιατι τα κομματια που εχω βαλει στο ματι σε γνωστο αθηναικο pet shop:p ειναι γυρω στα 2cm οποτε αμα θελουν κανα 3αρι χρονια να παρουν μποι:rolleyes: λεω εγω τωρα |
Αν εισαι καλος μαζι τους μεγαλωνουν πολυ πιο συντομα...
|
Παράθεση:
|
Πολυ ομορφα χρωματα,παρολο το περιεργο τους σχημα,πολυ ανθεκτικα ψαρια.
Ειχα 4 σε ενα 150 και θυμαμαι οταν ο αρσενικος ηθελε να ζευγαρωσει επαιρνε κατι τρελα χρωματα.Εφοσον υπαρχουν και πολλα φυτα θα ειναι πολυ καλος συνδυασμός. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:53. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board