|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και καλή χρόνια σε όλους.
Έκανα μια μεγάλη βλακεία και έβαλα το Σάββατο την θυληκιά μονομαχίνα μαζί με τον αρσενικό σε ένα 10λτ που στο παρελθόν μου είχαν δώσει δύο γέννες. Δυστυχώς αυτή τη φορά μάλλον δεν ήθελαν και τη Δευτέρα το πρωί, που ήρθα γραφείο, βρήκα τη θυληκιά στην κατάσταση που βλέπετε στις φώτο. Λέτε να μπορεί να ανακάμψει; Τώρα την έχω μόνη της στο 10λτ. Τις ρίχνω κοντά το φαγητό και το τρώει κανονικά. Έχει μια δυσκολία στο να κολυμπήσει αλλά πιστεύω πως πάει καλύτερα. Της έβαλα και λίγο ενυδρειακό αλάτι. Περιμένω τις γνώμες και τις συμβουλές σας αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο να την βοηθήσω. Στην τελευταία φώτο ο πανέμορφος αρσενικός που μάλλον έκανε την ζημιά. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστρέφω δριμύτερος: Βοήθεια για μονομαχοενυδρείο φυτεμένο | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 20-05-14 21:48 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |