|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδια.. εχω κανει μια λιστα με καποια ψαρακια. θα ηθελα να μου πείτε αν αυτα τα ψαρακια ταιριαζουν μεταξύ τους και απο ποσα να παραγγείλω. το ενυδρειο ειναι 100*50*40 και θα εχει και καποια φυτα (ευελπιστω να γίνουν πολλα τα φυτα) τα ψαρακια ειναι τα πιο κατω..
Platy Bubble Bee Platy Astd 3,5-4cm Platy Half Black / Panda Pseudotropheus Demasoni 2-3cm Shrimp Red Cherry Zebra Danio Pink 4- 5 cm Xiphophorus Helleri Mixed Papiliochromis Ramirezi German Blue 3- 4 cm Molly Black Molly Yellow Gourami Blood Red Dwarf Male Gourami Cobalt Blue Gourami Dwarf Colisa Royal Red Gourami Dwarf female Gourami Pearl 5 – 6 cm Ancistrus sp Φυσικα και δεν σκοπεύω να τα βάλω όλα. ειναι παραπολιτικά.. θελω όμως να βαλω σίγουρα τα gourami και τις γαριδουλες. τι αλλα ταιριαζουν? δεν θελω ουτε να σφαχτουν αλλα ούτε και να γίνουν σνακ το ένα στο άλλο. pleaseeee φιλοι μου βοηθήστε με!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|