|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα και παλι
οπως καταλαβατε εχω θεμα με λαθρεπιβατες.....νομιζω πλεον πως οτι λενε για τα κουνελια στη στερια ισχυει για τα σαλιγκαρια στο νερο.....μεχρι κ στα τζαμια του ενυδρειου τα βλεπω να το κανουν!διαβασα σε ενα σημειο εδω πως να κανω παγιδες,το προβλημα μου ειναι οτι εχω 2 σαλιγκαρια κ μια γαριδουλα κ μικρα ψαρακια,οποτε μαλλον θα κινδυνεψουν κ αυτα αν εφαρμωσω κατι τετοιο(εκτος αν δεν το καταλαβα καλα).οσο κ αν τα "σκουπιζω",οσο κ αν βγαζω αυγα με το χερι τπτ.ειχα μια ελπιδα οτι δεν θα αντεξουν τη θεραπεια απο το ich που εκανα πριν μερικες βδομαδες αλλα δεν πτοηθηκαν....χτες παρατηρησα αυγα μεχρι κ στο ενα σαλιγκαρι μ,ειχαν γεννησει μεχρι κ πανω στο καβουκακι του του καημενου....καμια προταση? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σαλιγκαρια λαθρεπιβατες | Χρηστος Ζ. | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 15-02-12 15:45 |
Νεοι λαθρεπιβατες | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 06-01-09 22:43 |