|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα βρε Γρηγόρη δεν με έχεις καταλάβει ακόμα ?? εγω δεν μπορώ να αφήσω τίποτα στην φύση και στην τύχη
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για όποιον δεν θυμάται μου θύμησες τις Ομηρικές διαφωνίες (μάχες) μεταξύ του φίλου μου Βασίλη in the pond και του επίσης φιλου Γιαννουσαβα οχι μόνο εδω αλλα σε ολα τα φορουμ μια διαμάχη που δεν τελείωσε ποτε και κατα την γνωμη μου δεν εχει τελος γιατι και οι δυο αποψεις ειναι σωστες αναλογα με το πως τις βλεπει ο καθε ενας
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη μου , εγω παραδέχομαι ότι είμαι όπως είμαι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλό είναι να υπάρχουν όλες οι απόψεις και εγω τα δέχομαι όλα και έχω μάθει να ακούω πολύ καλά γιατι μαθαίνω καινούρια πράγματα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος είπε το αντίθετο ;
Απλα θυμήθηκα λίγο τα παλιά τότε που γυριζαν τα σκυλιά με τα λουκάνικα που λέει και το τραγούδι χε χε χε
|
||||
|
||||
![]()
Κανείς Γιάννο μου
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια...σε ενα κλειστο κυκλωμα οπως ειναι οι τεχνητες λιμνες μην περιμενετε πολλα πραματα μονο απο την φυση, αλλα να δωσουμε εμεις στο κλειστο κυκλωμα τον σωστο τροπο λειτουργειας της φυσης........Καλησπερα Χωρκανε!!!!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γράφω το ίδιο βιοφορτιο! Ένα κοί = 5 χρυσόψαρα πχ....
ρε ¶ρτεμη αφού συμφώνησες με τον Παναγιώτη, που έγραψε παρόμοια πράγματα με αυτά που είχα γράψει σε άλλο θέμα ,αλλά τότε διαφωνούσες! Πες την αλήθεια....θέλεις απλά να διαφωνείς μαζί μου ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Γρηγόρη θα μας τρελάνεις όλους βρε
![]() ![]() ![]() Δεν αντέχω άλλο πραγματικά .... Εγώ παραιτούμαι . Θα σου τα πώ απο κοντά κάποια στιγμή ![]() Για να ξέρεις αυτα που υποστηρίζεις μπορούν να σταθούν μέχρι ένα σημείο απο εκει και μετα ξεκινάνε τα δύσκολα και δεν τα λέω στην θεωρία , και ο πατέρας μου την ίδια αποψη είχε με έσενα και απέτυχε πανηγυρικά . Μετά ξεκίνησε να διαβάζει και να ακούει αυτα που του έλεγα και μπόρεσε να κρατήσει τα ψάρια του . Τα ίδια μηχανήματα με εμένα δεν έχει απλά εγω ήθελα την ευκολία μου ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γρηγορη καλα τα λες αλλα μπορεις να μας βαλεις μια φωτογραφια τη λιμνη σου και τα ψαρια σου???
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gregkn73 : 03-03-16 στις 21:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλει ο μπαμπάς μου να κάνει εγγραφή και να ποστάρει θα τον βοηθήσω
![]() ![]() Η δικιά του σιγουρα δεν θα σου αρέσει δεν έχει κανένα φυτό μεσα στα Κόι , 2 νούφαρα του έβαλα με το ζόρι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για τον Γιαννο , είχε φίλτρανση και διαβάζω το φορουμ απο παλιά .
|
|||
|
|||
![]()
Α. Ποιος είναι ο γιαννος ??
Β. Τα φυτά επιφάνειας ποια είναι ??? Εμένα η λιμνη μου είναι περίπου 3,3 Χ 1,7 Χ 1 βάθος. Και έχει στη μία μεριά ένα μικρό σκαλί που έγινε περισσότερο για να μην είναι η αντλία τέρμα κάτω, για λόγους ασφαλείας δλδ. Εκεί ίσως μπορέσει να μπει κάποιο φυτό αλλά νομίζω ότι οι 70 πόντοι είναι βαθιά για φυτό. Τι λέτε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2 . https://www.google.gr/search?newwind...45.IKimOekf_Ks Eιχα απο αυτα τα φυτά και μόλις ήρθε το φθινόπωρο μας χαιρέτησαν όλα . Θα σου δώσω εγω φυτά για παντού μην σκάς και για 1,50 μέτρο έχω .
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλοπή Ψαριών Από Λίμνη | bill123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 18-11-13 16:37 |
Διατήρηση καθαριότητας. | Lunatic7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 05-12-09 17:25 |
Θέμα συζητήσεις : θερμοκρασία ενυδρείων | POURITANOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-05-09 13:38 |
Διατήρηση εύκολων φυτών | aquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-03-09 12:38 |