|
|
|||
|
|||
![]()
Μια ερωτηση θελω να κανω..πηγα και πηρα αυτο το οξυζενε για να καταπολεμησω την κλαδοφορα που εχω λιγη..γραφει απο πισω το μπουκαλι..συνθεση-υπεροξειδιο υδρογονου(κατα βαρος2,8%)νερο,χαμομηλι(chamomilla recutita)φωσφορικο οξυ,δινατριο αιθυλενοδιαμινοτετραοξικο οξυ edta,ακετανιλιδιο..πειτε μου κανει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο δε θα το εβαζα για να ειμαι σιγουρος. Στο ενυδρειο βαζουμε καθαρο οξυζενε δλδ οξυγονωμενο νερο 3% ειναι αυτο που εχω δοκιμασει. Αυτο που πηρες εχει πολλα προσθετα.
|
||||
|
||||
![]()
Αν το θες για ανταύγιες, είναι μια χαρά (ρώτησα την γυναίκα μου κι αυτη την κομμωτρια της)
![]() Για ενυδρειακή χρήση, θες αυτό http://www.pharmshop.gr/gr/ProductVi...d=4189&cat=100 Γιατί δεν πας στο σιγουράκι το excel? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα πας σε ενα φαρμακείο και θα ζητήσεις να σου φτιάξει ένα διάλυμα 3%, είναι το πιο σίγουρο, οταν χρειαστεί αυτό κάνω, δεν φτιάχνουν όμως ολα τα φαρμακεία, δίνουν το έτοιμο
Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχετε δικιο..ευχαριστω..!!!θα παω αυριο να ρωτησω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση | astrapcian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 90 | 07-01-12 02:55 |
ερωτηση | ινα | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 04-01-12 09:49 |
ερωτηση ........ | archer65 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 08-12-11 11:56 |
ερωτηση για Diy Co2 | johnb | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 20-07-11 13:17 |
Ασχετη ερωτηση | Petran22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-07-08 16:17 |