|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Διαστάσεις: (60χ40χ45)
Όγκος: 90λ καθαρο Κατηγορία: Κοινωνικό,Φυτεμένο τοπίο Φυτά ![]() Ψάρια : 8 πλατυ (διαφορα) Ασπονδυλα:γαριδες amano,red cherry,,bamboo fan shrimp(rock) Διακοσμητικά υλικά: redmoor , πετρες γκρι, υποστρωμα eco complete panted black Φόντο: -- Φωτισμός: 4 χ24 t5 Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Φιλτράρισμα: fluval 206 Θερμοστάτης: 150 Jagger Λίπανση: Ολη την σειρά της Seachem Παροχή CO2: NΑΙ Παράμετροι: pH: 6,9-7,2 Γενική σκληρότητα (GH): 9 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 10 Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): 5-8 Αλλαγές νερού: εβδομαδιαία 40% Θερμοκρασία: 24-26 |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό ... κι εγώ θέλω. Να το χαίρεσαι φίλε.
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου Θεόφιλε. Βλέπω με 1watt/liter πας για υψηλών απαιτήσεων φυτεμένο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φίλε μου
ΦΟΒΕΡΟ !!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο! Βλέπω και ραμσχορν και helena μαζί; Πως το κατάφερες ;εγώ οπότε δοκιμασα να βάλω ραμσχορν δεν τα είδα δεύτερη μέρα.
|
||||
|
||||
![]()
εχεις κανει καλη δουλεια με τα φυτα, μπραβο!
Ενώ μου αρεσει παααρα πολύ το ενυδρειο στο μπροστινο μερος...θεωρω πως χανει αρκετα λογω του "ακαταστατου" πισω μερους. Νομιζω πως αν βαλεις μια "ταξη" και πισω θα αναδείξεις ακομη περισσοτερο τη δουλεια που εχεις κανει!
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε οι φωτογραφίες το αδικούν πολύ το ενυδρείο σου είναι πολύ πιο ωραίο. (στήνεις ωραία ενυδρεία αλά δεν είσαι καλός φωτογράφος)
![]() ![]() ![]() ![]() Παρουσίασε και τα άλλα 4 αργείς. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο!!!
Χίλια μπράβο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο! Δοκίμασε ένα μαύρο χαρτόνι για φόντο.
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου πολυ καλο να το χαιρεσαι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικο Φυτεμενο 100λιτρων | koreos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 11-10-12 21:33 |
κοινωνικο φυτεμενο 160λιτρα | kgf12345 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 56 | 07-02-12 13:11 |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
κοινωνικο φυτεμενο | paco | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 65 | 11-10-11 13:24 |
Κοινωνικο Φυτεμενο | ANEMOS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 02-05-09 18:36 |