|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποβλημα με stc 1000. Εχω κανει την εγκατασταση του stc 1000 εχω βαλει θερμοκρασια στο F1 25 c και στην F2 0,3. Η θερμοκρασιου του ενυδρειου ειναι 26,7 αλλα δεν δινει ρευμα στις εξοδους του cooling, καμια ιδεα για το τι φταίει????
|
|
||||
|
||||
![]()
Τη συνδεσμολογια δες αν εκανες σωστα και αν ειναι καρφωμενα τα ανεμιστηρακια στην ψυξη.
|
|||
|
|||
![]()
αν βλεπεις στις τελευταιες εικονες δεν εχει ρευμα στις εξοδους καθολου, στις εξοδους του cooling, κανονικα αφου εχει ρευμα η συσκευη και δουλευει το cooling θα επρεπε να εχει ρευμα στις εξοδους
|
|
||||
|
||||
![]()
η συνδεσμολογια ειναι εντελως λαθος.ο stc στην ουσια ειναι ρελε μην περιμενεις να δεις ρευμα εκει νικο.
|
|
|||
|
|||
![]()
εχετε δικιο, ειναι εντελως λαθος!!!!!
σορρυ και ευχαριστω, θα επανερθω αν εχω καποιο προβλημα αφου το φτιαξω σωστα ------------------------- Δουλευει τελεια, αψογο συστημα το λατρευω!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη νικοσ3347 : 18-07-15 στις 14:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
stc-1000 | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-12-14 11:06 |
προβλημαααα!! | μελινακι | Ζωοτόκα | 12 | 17-01-08 22:11 |