|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω την εξης απορια...
ΟΤαν εβαλα ενα χρυσοψαρο black moor μεσα σε στο μικρο μου ενυδρειο,το ενα απο τα χρυσοψαρα (αρσενικος) το κυνηγουσε συνεχως... Τωρα που τα εβαλα στο 300λιτρο το black moor δεν τα ακολουθαει αυτα και τα υπολοιπα χρυσοψαρα...πηγαινουν αριστερα αυτο καθεται δεξια...πανε δεξια αυτο παει αριστερα...σολο καριερα το μικρο...εχει να κανει με επικρατεια?Η κανω λαθος? |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι,δεν λειτουργούν έτσι τα χρυσόψαρα.Μάλλον κάτι συμβαίνει με το black moor ή είναι θηλυκό.
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον συμβαινει κατι με το black moor δηλ?Θηλυκο ακομα ειναι νωρις να το καταλαβω γτ ειναι μικρουλη..η συμπεριφορα του ειναι μια χαρουλα πανω κατω...στην κοσμαρα του...
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως έγραψε ο Σωκράτης - ίσως κατι να συμβαίνει με το black moor κι αυτό το κάτι ίσως να είναι ενδεχόμενη ασθένεια (εκτός κι αν είναι θηλυκο
![]() Οπότε συνέχισε να το παρακολουθείς... |
|
||||
|
||||
![]()
πως μπορω να καταλαβω αν ειναι θηλυκο απο τοσο μικρο?Και αν ειναι θηλυκο δικαιολογει αυτην την σταση...?Η συμπεριφορα του ειναι μια χαρα κανονικη...και τρωει και κινειται και κολυμπαει και απο ολα...Τι ασθενεια μπορει να πηγαινει ο νους σας?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν κατέληξαν από στρες. Λειτουργούσαν, σαν να προσπαθούσαν να τα απομονώσουν Εφόσον είναι θηλυκό...ο αρσενικός προσπαθεί...να "κεράσει καφε"! Τώρα θα μου πεις, γιατί δεν συνεχίζεται η ίδια συμπεριφορά και στο 300λιτρο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χνούδι σε black moor | Τάκης | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 03-11-13 19:51 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |