|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:1,10 Όγκος:180 Φυτά:2 ΠΛΑΣΤΙΚΑ Ψάρια / ¶λλα είδη: 12 ΚΙΧΛΙΔΕΣ MALAWI (Labidochromis caeruleus (Albino) Albino Yellow Lab :2 Albino Auratus female. :1 Gold mbuna, Melanochromis auratus :2 Metriaclima barlowi :5 Pseudotropheus sp. "Aggressive Grey Head" :2) Διακοσμητικά υλικά:ΦΕΛΙΖΟΛ DOW KAΤΩ, απο πανω λευκή άμμο και πετρες θαλασσας Φόντο: Μαυρο χαρτόνι Φωτισμός: 2 ΛΑΜΠΕΣ φθορίου ημερα και μιά μικρη μπλε για το moonlight Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες το ημερας και η μπλε λαμπα μια ωρα το πρωι πριν αναψουν τα ημερασ και μιαωρα το βραδυ αφου σβησουν τα ημερασ Φιλτράρισμα:AQUAEL 800 Παράμετροι: pH:8-8.5 Γενική σκληρότητα (GH):16 dh Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):8 dh Αμμωνία (ΝΗ3): δεν εχω τεστ ακομα Νιτρώδη (ΝΟ2):<0,3 Νιτρικά (ΝΟ3):12,5 Αλλαγές νερού:μια φορα την εβδομαδα το 50% Θερμοκρασία:25.5 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
παρουσιαση του νεου ενυδρυου μου | alex23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 23-01-10 17:04 |
παρουσιαση νεου ενυδριου 500λιτρων | Giwrgos23 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 27-10-06 09:31 |
Παρουσιαση Ενυδρειου | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 06-10-06 18:37 |