|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φτιαχνω μια κατασκευη για την εισοδο και την εξοδο του νερου στο ενυδρειο και δοκιμασα να κολησω τους σωλήνες (Φ20) με σιλικονη αλλα δεν μου φενεται και πολυ γερο, αν το ζορισω λιγο ξεκολλαει. Υπαρχει καποια κολλα που θα κανει καλυτερη δουλεια στο PVC και να μην ειναι επικινδυνη για τα ψαρια?
Να βαλω εποξικη κολλα δυο συστατικων? |
|
||||
|
||||
![]()
Εποξική με τίποτα, κόλλα για PVC κολλάει σίγουρα και μετά δεν ξεκολλάει, τώρα αν είναι επίκυνδυνη για τα ψάρια δεν ξέρω, συνύθως μπαίνει σε σωλήνες για αποχέτευση.
Εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22116 βλέπω πως έχουν κολλήσει με κόλλα για PVC, περίμενε να μας πουν και άλλοι για τη κόλλα PVC
|
||||
|
||||
![]()
Μην παιδεύεσαι, πάρε μια κόλλα για PVC όταν στεγνώσει αδρανοποιείται.
|
|||
|
|||
![]()
Οποτε παω σε ενα χρωματοπωλείο και ζηταω απλα κολλα PVC οτι μου δωσει το περνω και φευγω. Δεν ψαχνω κατι εξεζητημένο. Ξερει κανεις ποση ωρα κανει να στεγνωσει και να ειναι ετοιμη να μπει στο ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
24 ώρες. Στο ενυδρείο μετά απο τρεις μέρες
|
|||
|
|||
![]()
Ok σε ευχαριστω πολυ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ζητα ενα primer pvc (μαλακωνει το πλαστικο πριν εφαρμοσεις την κολλα) και μια κολλα ηρακλης και ακολουθεις ακριβως τις οδηγιες επανω στην κολλα ,μολις στεγνωσει γινετε ενα σωμα και μετα μονο κοβετε
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Το ιδιο συμβαινει και με αυτη την κολλα όταν στεγνώσει αδρανοποιείται?
Το prime το θελω οποσδηποτε η ειναι για καλυτεη επαφη? |
|
||||
|
||||
![]()
Κολλα pvc ειναι και αυτη απλα αν υπαρχει η συγκεκριμενη μαρκα παρε αυτη ,συμβουλη απο φιλο μου υδραυλικο , το primer λιωνει το 2 προς κολληση μερη και με την κολλα γινεται ενα σωμα ειναι απαραιτητο για σωστη κολληση μετα οταν στεγνωσει δεν εχεις καποιο θεμα , τωρα κολλησα για το δικο μου ενυδρειο και τα εχω φρεσκα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κολλα εκτος από σιλικόνη? | kapsok | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-02-10 11:52 |
Κολλα τεφλον? | theofilos | Λοιπός εξοπλισμός | 2 | 20-01-09 20:48 |
Κολλα για ενυδρειο | Χαρης Χ. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-07-08 15:00 |
Κολλα ΡVC | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 24-04-07 18:55 |
ΚΟΛΛΑ | pamisz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 27-03-07 22:30 |