|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Γιατι ασπρισε ετσι η lemna minor? θερμοκρασια:27-28 ph:8 gh:10-12 nh4:0 no3:15 φωτιασμο σημερα πρωτη μερα 10 ωρες και ελαφρα κυκλοφορια νερου |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πρεπει να εχεις δυνατο φωτισμο. Ποσα watts εχεις και σε τι ενυδρειο?
Και η pistia εν φαινεται να πηγαινει καλα.
|
||||
|
||||
![]()
Ισως να φταίει και το σχετικά υψηλό pH
Απ όσο έψαξα, τα όρια για την φακή είναι μεταξύ : 4.5-7.5 (pH)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
θερμοκρασια στο χωρο ποσο εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η προηγουμενες μερες??? ηταν χωρις φωτισμο??
|
|||
|
|||
![]()
το record 60 ειναι με τη λαμπα του την εργοστασιακη. Στο χωρο εχω 17-20 αναλογα την ωρα. Το Ph για 7,5 το λεει το τεστ αλλα λεω 8 να ειναι σιγουρα . Οχι χτες βραδυ εβαλα την πιστια και σημερα πρωι τη λεμνα ειναι νεα φυτα στο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λιγος ο φωτισμος σου κατα τη γνωμη μου.
Απο παρατηρηση σε δικα μου ενυδρεια, lemna minor και pistia ειδα να πηγαινουν πολυ καλα σε φωτισμο 48w σε 60 λιτρα. Σε αλλα που δοκιμασα με πιο νορμαλ φωτισμο, δεν υπηρχε αναπτυξη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χθες & σήμερα (δεν μετράνε) ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Α, τωρα ειδα οτι μολις εβαλες τα φυτα. Υπομονη, μπορει να πιασουν τελικα.
|
|||
|
|||
![]()
Αρα σε ποσο καιρο να κρινω; Η lemna θα επανελθει; Θελουν τιποτα απο λιπασμα; Να προσθεσω κ αλλη λαμπα ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα σε ριο 180 | billyss | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 13-02-13 11:04 |
προβλημα με po4 | kalmichalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 08-10-12 10:16 |
Προβλημα η οχι? | sonic | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 21-12-10 11:31 |
Προβλημα | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-12-09 23:01 |
εχω ενα προβλημα.. | anja | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-09-07 17:15 |