|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι ας πει ο καθένας μας τι θεωρεί πως έβγαλε τα λεφτά του και σε τι δεν θα έπρεπε να επενδύσουμε και γιατί ..έτσι ;;
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
παρε χρυσο..παντα ανεβενει .κατα καιρους πεφτει αλλα σε αν δεις διαγραμμα 20 ετιας παντα ειναι ανοδικο.
Επισης μετοχες yahoo, google, facebook θα σου πρωτεινα για 5 χρονια. Αν θες κατι με πολυ κερδος αλλα και πολυ ρισκο παρε bitcoin. Απαραιτητη προυποθεση οτι εχεις παραδακι.. Αλιως κανε εκτρωφη δισκων ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι ο Κώστας εννοεί αγορές εξοπλισμού για θαλασσινό
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χρυσο θα του βγει και το θαλασσινο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() έχει βγει κιόλας ![]() Παράθεση:
κακή αγορα θεωρώ το κινέζικο resun skimmer που είχα αγοράσει στην αρχή και έδωσα τσάμπα 100 ευρώ γιατί δεν σκιμάρισε ποτέ ,πολύ φασαρία κα κατανάλωση ,όπως και το αλατόμετρο που είχα αγοράσει μαζί γιατί και δεν μετράει σωστά και γιατί με τα ίδια λεφτά έπαιρνα ρεφρακτόμετρο !
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
ωχ ωχ ακουω κι εγω να μαθαινω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κακές αγορές:
Αγορές και καλές και κακές ταυτόχρονα:
Καλές αγορές:
ΥΓ: Μπορούμε να αναφέρουμε και για τροφές, μετρήσεις, αλάτια, σκόνες, υγρά, κλπ κλπ αλλά πιστεύω ότι αν αρχίσουμε και τα αναφέρουμε θα ξεφύγει το θέμα. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι να τα πουμε γιατι δεν ειναι να χανουμε λευτα ασκοπα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια το συζητατε;;
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άσκοπες αγορες: τα διάφορα ζουμια που θα σου κρατήσουν τις παραμετρους σταθερές σχεδόν ποτέ δεν το καταφέρνουν
Χρήσιμη αγορα: η 3πλη δοσομετρικη αντλια και ας είναι και κινεζια😉
|
||||
|
||||
![]()
Επενδύσεις ζωής:
Ενυδρείο που έφτιαξες μόνος σου. EHEIM Classic. Εbo Jager θερμαντικό. Αεραντλία Schego. Συνδρομή στο TFH Magazine. Επενδύσεις καταστροφής: Εξοπλισμό ότι ναναι και.... ενυδρείο Juwel να σου σκάσει στην διετία (αν αντέξει τόσο) και να σε βγάλει από το χόμπυ η μουρμούρα της γυναίκας-μάνας για τα νερά κλπ κλπ που έκανε. Μακριά από Juwel παιδιά. Καλύτερα κακό κινέζικο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετράω δύο δικά μου, ένα μιας πρώην μου ένα που άκουσα από φίλο (Nasos Discus) και το δικό του. Επειδή ο Νάσος το έψαξε καθότι μαμούνι έμαθε πως η συγκεκριμένη εταιρία βάζει πιο λεπτά τζάμια από αυτά που πρέπει για την ονομαστική διάσταση σε σχέση με τους ανταγωνιστές με αποτέλεσμα να σκάνε οι πάτοι. Όλα τα ενυδρεία που είχαν πρόβλημα τα ίδια. Ξέχασα να συμπληρώσω πως τρέχουν νερά από τα καπάκια από όλες τις μεριές από το νερό που εξατμίζεται. Με το φτηνό μου ελληνικής κατασκευής δεν είχα ΠΟΤΕ πρόβλημα. Εμπάθεια? Ω! ναι. Απόλυτη! Ζητώ συγνώμη αλλά έτσι αισθάνομαι. Λέω τα καλά, αλλά βροντοφωνάζω τα κακάαααααααααα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κυριοι/ες το θεμα της συζητησης ειναι καπως δυσκολο.
Ο καθενας θα γραφει τη δικη του κακη εμπειρια με καποιον εξοπλισμο και πολλοι θα διαφωνουν γιατι ειχαν διαφορετικη εμπειρια. Για να βγει ενα εξαρτημα σκαρτο, πρεπει να γινουν πολλες δοκιμες, υπο τις ιδιες συνθηκες, σε πολλα κομματια απο αυτα, και επι μακρον. Πχ για τα juwel, θα μπορουσα να πω οτι ειναι τα καλυτερα ενυδρεια γιατι εχουν περασει απο τα χερια μου 5 και ακομα ειναι σαν καινουρια. Ειναι μονο 5 ενυδρεια ομως. Νομιζω θα ηταν πιο χρησιμο να μην επικεντρωθειτε σε μαρκες εξοπλισμου, αναλωσιμων κλπ, αλλά σε ειδη εξοπλισμου και αναλωσιμων που ειναι περιττα και σε ποιες περιπτωσεις ειναι περιττα.
|
||||
|
||||
![]()
σωστά , ας μην είμαστε απόλυτοι παιδιά ,γιατί κάτι που δεν ''βγήκε'' σε εμένα μπορεί να είναι πολύ καλό για κάποιον άλλο και να αναφέρω σαν παράδειγμα την μέθοδο balling που ενώ πολλοί βασίζονται σε αυτήν για την προσθήκη του ασβεστίου ,μαγνησίου ανθρ. σκληρ. και των υπολοίπων ιχνοστοιχείων στο σύστημα τους , εμένα δεν μου βγήκε και παραλίγο να χάσω όλα τα sps
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω IMIO οτι η ιδιοκατασκευη σε θαλασσινο ενυδρειο σου δινει μεγαλυτερη ευελιξια, και τωρα με τα κρεμαστα συστηματα και φωτιστικα ειναι must.
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η πρωτη μου πετυχημενη(προς το παρον) γεννα! | kgf12345 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 16 | 17-09-11 18:44 |
εχει πετυχη κανεις αναπαραγωγη σε τιγρακια??? | douran_p | Άλλα ψάρια Ασίας | 9 | 11-08-11 15:58 |
Mbuna & Dwarf danio Λετε να πετυχει; | saxo_29 | Malawi | 1 | 05-02-09 09:58 |
Πετυχημένη γέννα-τα μονομαχάκια μεγαλώνουν! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 11 | 30-07-05 22:18 |