|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα μετά από τόσο καιρό αποφάσισα να να παρουσιάσω και εγώ το ενυδρείο μου το οποίο τρέχει από τις 9/5/2012. Είναι κοινωνικό και φουλ φυτεμένο. Μέχρι και πριν 5 μέρες πρόσθετα φυτά και μπήκαν και οι τελευταίοι του κάτοικοι.
Πληροφορίες Διαστάσεις: 81x36x50 Όγκος: 125 λίτρα Κατηγορία: κοινωνικό φυτεμένο Φυτά: flame moss, Bacopa caroliniana, Bacopa australis, Pogostemon helferi, Rotala rotundifolia, Vallisneria americana ''mini twister'', Hygrophila corymbosa 'Siamensis', Ceratopteris thalictroides, Ludwigia repens 'Rubin', Ludwigia glandulosa POT, Limnophila aquatica, Hygrophila polysperma 'Rosanervig' Ψάρια / ¶λλα είδη: 14 κάρντιναλ τέτρα, 16 ροδόστομοι, 1 αρλεκίνος από λάθος του πετ σοπ 1 αγκίστρους και αρκετές ρεντ τσέρυ οι οποίες θα βγουν άμμεσα Διακοσμητικά υλικά: 1 ρίζα μοπάνι κάποιες πέτρες που δεν ξέρω ποιες είναι και για υπόστρωμα χρησιμοποιώ volcanit (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 1x28w juwel Day, 1x24w sylvania grolux, 1x28w sylvania grolux Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Φιλτράρισμα: JUWEL filter system: Compact H με τα σφουγγάρια του εκτός του άνθρακα που στην θέση του και στον υπόλοιπο κενό χώρο μπήκε siporax Θερμοστάτης: 100 watt Λίπανση: Seachem flourish, Seachem Potassium μα κάθε αλλαγή νερού Παροχή CO2: 5κιλη μπουκάλα με μανόμετρα και ηλεκτροβαλβίδα Παράμετροι: pH: 7,4 Γενική σκληρότητα (GH): 3 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 5 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10< Αλλαγές νερού: κάθε 5 ημέρες Θερμοκρασία: 25 βαθμούς ¶λλες πληροφορίες: Στο ενυδρείο έχω αρχίσει να ρίχνω το PH βάζοντας νερό από αντίστροφη όσμωση. Λοιπόν αυτά, να σας θυμίσω ότι η εισαγωγή μου στο χόμπι είναι από τον Μάρτιο του 2012 οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι η πρώτη μου προσπάθεια. Ακούω γνώμες και ενστάσεις Φωτογραφία: __________________ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel Rio 125 Κοινωνικό φυτεμένο. | GoRanZi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 49 | 22-02-12 10:58 |
Κοινωνικό... | johnjohn21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 31-01-11 12:50 |
Juwel record 80 - Κοινωνικό φυτεμένο | etomis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-10-08 00:32 |
Juwel Record 80 - Κοινωνικό Νέο | dimapo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-09-08 13:17 |
96 lt Κοινωνικό | Iann_is | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 22-02-08 00:51 |