|
|||
|
|||
![]()
Γνωρίζει κανεις πως λέγεται το συγκεκριμένο φυτό;;;
Κ κάποιες πληροφορίες... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cryptocoryne
|
|||
|
|||
![]()
Thanks παιδια...κ εχω ακομα ενα...
Ονομασία κ κάποιο link με πληροφορίες αν ειναι δυνατών |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου κάνει για Cryptocoryne beckettii ''petchii''
(στην 1η φωτο αναφέρομαι)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλη μια φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο είναι ένα κοτσάνι και το μενίρ του Οβελιξ στο πίσω μέρος!
![]() Καμια καλυτερη φωτο δεν "παιζει"?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Να το βγάλω μια απο πάνω;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιθανο. Αλλα μικρο το κακο, ιδιες απαιτησεις εχουν. Λιγο ταλαιπωρημενο φαινεται, ομως. Και το δευτερο, να'ναι καμια ludwigia repens rubin ισως? Η κατασταση της δε βοηθαει και πολυ στην αναγνωριση.
|
||||
|
||||
![]()
Alternathera roseafolia σε άσχημη κατάσταση.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν παιζει ρόλο η γωνία της φωτογραφίας. Παιζει ρόλο που το άφησες χωρίς φύλλα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αλά μια
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα που καταλήγουμε;;; Ludwigia repens 'Rubin';;;
------------------------- Απο οτι είδα απο κάποιες φωτο στο google μάλλον ο Νίκος εχει δίκιο κ ειναι Alternathera roseafolia. Ευχαριστω παιδια...μολις ανακτήσει δύναμης κ έρθει σε καλύτερη κατάσταση θα το ξαναβγαλω για σιγουριά Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonidas87 : 23-02-14 στις 22:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λουντβιγια ή αλτερνανθερα..αλλα ειναι σε κακη κατασταση..αστο να παρει τα πανω του λιγο
,και το πρώτο cryptocoryne wendtii brown oμως θα πώ εγω,μιας κ το φυτο ειναι ακομα μικρό και δεν εχει αναπτυξει πλήρως τα φυλλα του ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε leonidas87 κάνε μου μία χάρη, βάζε τις φωτογραφίες σωστά γιατί γυρίζω το λαπτοπ πάνω/κάτω ή στο πλάι για να τις δω καθαρά
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επισης για το δεύτερο κάποια ιδέα για να έρθει παλι στα φυσιολογικά του;; Εχω φωτισμό 8 μιση ωρες κ βάζω κ flourish excel ------------------------- Τις φωτο τις βάζω ΚΑΝΟΝΗΚΟΤΑΤΑ κ με την επεξεργασία που κανει για το site για να μικρύνει το μέγεθος αλλάζει κ την κατεύθυνση.Κατι άλλες που έβαλα χθες ηταν μια χαρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonidas87 : 23-02-14 στις 22:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι φωτισμό χρησιμοποιείς?
|
|||
|
|||
![]()
30 wat 6800 kelvin
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το 2ο φυτό σου είναι Alternanthera Reineckii Pink , και όντως είναι σε κακή κατάσταση , όπως και οι πιο πολλές στα περισσότερα ενυδρεία ! Είναι απαιτητικό φυτό.
To 1o σου φυτό είναι είδος Cryptocoryne , πιθανότατα wendtii green, σίγουρα όχι brown όμως. H brown έχει άλλο χρώμα και στην πάνω αλλά και στην κάτω πλευρά των φύλλων της. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Πανέμορφο φυτό πάντως, το χρώμα του είναι το κάτι άλλο. Επίσης, ιδανικός μεζές για σαλιγκαράκια και αμάνο ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη plin : 24-02-14 στις 08:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα δες και δω http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=2590
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση φυτου | broson | Αναγνωρίσεις φυτών | 4 | 25-04-12 13:55 |
αναγνωριση φυτου | gemen | Αναγνωρίσεις φυτών | 12 | 03-05-10 04:14 |
Αναγνώριση Φυτου | sam | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 25-11-07 08:05 |
αναγνωριση φυτου... | prodigy | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 18-09-06 23:24 |
αναγνωριση φυτου | panos84 | Αναγνωρίσεις φυτών | 8 | 25-08-06 08:20 |