Αναγνώριση φυτου!!!
2 Συνημμένο(α)
Γνωρίζει κανεις πως λέγεται το συγκεκριμένο φυτό;;;
Κ κάποιες πληροφορίες... |
Λιγο πλαγια :D, αλλα για cryptocoryne wendtii green μου μοιαζει. Δες εδω για τα υπολοιπα.
|
Παράθεση:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cryptocoryne |
1 Συνημμένο(α)
Thanks παιδια...κ εχω ακομα ενα...
Ονομασία κ κάποιο link με πληροφορίες αν ειναι δυνατών |
Εμένα μου κάνει για Cryptocoryne beckettii ''petchii''
(στην 1η φωτο αναφέρομαι) |
1 Συνημμένο(α)
Αλλη μια φωτο
|
Παράθεση:
Καμια καλυτερη φωτο δεν "παιζει"? |
Παράθεση:
Να το βγάλω μια απο πάνω;;; |
Παράθεση:
Πιθανο. Αλλα μικρο το κακο, ιδιες απαιτησεις εχουν. Λιγο ταλαιπωρημενο φαινεται, ομως. Και το δευτερο, να'ναι καμια ludwigia repens rubin ισως? Η κατασταση της δε βοηθαει και πολυ στην αναγνωριση. |
Alternathera roseafolia σε άσχημη κατάσταση.
|
Παράθεση:
Δεν παιζει ρόλο η γωνία της φωτογραφίας. Παιζει ρόλο που το άφησες χωρίς φύλλα:p |
1 Συνημμένο(α)
Αλά μια
|
Άρα που καταλήγουμε;;; Ludwigia repens 'Rubin';;;
------------------------- Απο οτι είδα απο κάποιες φωτο στο google μάλλον ο Νίκος εχει δίκιο κ ειναι Alternathera roseafolia. Ευχαριστω παιδια...μολις ανακτήσει δύναμης κ έρθει σε καλύτερη κατάσταση θα το ξαναβγαλω για σιγουριά |
Λουντβιγια ή αλτερνανθερα..αλλα ειναι σε κακη κατασταση..αστο να παρει τα πανω του λιγο
,και το πρώτο cryptocoryne wendtii brown oμως θα πώ εγω,μιας κ το φυτο ειναι ακομα μικρό και δεν εχει αναπτυξει πλήρως τα φυλλα του ;) ! |
Βρε leonidas87 κάνε μου μία χάρη, βάζε τις φωτογραφίες σωστά γιατί γυρίζω το λαπτοπ πάνω/κάτω ή στο πλάι για να τις δω καθαρά
|
Παράθεση:
Επισης για το δεύτερο κάποια ιδέα για να έρθει παλι στα φυσιολογικά του;; Εχω φωτισμό 8 μιση ωρες κ βάζω κ flourish excel ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
30 wat 6800 kelvin
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Το 2ο φυτό σου είναι Alternanthera Reineckii Pink , και όντως είναι σε κακή κατάσταση , όπως και οι πιο πολλές στα περισσότερα ενυδρεία ! Είναι απαιτητικό φυτό.
To 1o σου φυτό είναι είδος Cryptocoryne , πιθανότατα wendtii green, σίγουρα όχι brown όμως. H brown έχει άλλο χρώμα και στην πάνω αλλά και στην κάτω πλευρά των φύλλων της. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Πανέμορφο φυτό πάντως, το χρώμα του είναι το κάτι άλλο. Επίσης, ιδανικός μεζές για σαλιγκαράκια και αμάνο :D:D:D:D |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board