|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στο ενυδρειομου 30 λιτρων
εχω ενα nano light 9w και περιοριζομαι σε ευκολα φυτα αλλα θα ηθελα να βαλω και καποια μετριας δυσκολιας φυτα Η επιλογες : 1)να αγοτασω αλλο ενα nano light 9w ή 11w 2)να αγορασω αυτο http://www.igna.gr/index.php/compone...etail?Itemid=0 3)να αγορασω αυτο http://www.igna.gr/index.php/compone...etail?Itemid=0 |
|
||||
|
||||
![]()
το 2 κοιτας τη διαφορα τιμης αυτου που εχεις αν σε συνφερει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω εχει διαφορα στην τιμη απο το αλλο
που εχω αλλα αν ειναι καλητερο αυτο θα πουλησω αυτο που εχω και μετα θα ειναι πανω κατω το ιδιο με το να εχω 2 ιδια |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ψαξει μονο σε μαγαζια
διοτι στο ebay μπερδευομαι παντως αν εχετε να μου προτεινεται πειτε μου |
|
||||
|
||||
![]()
Η επιλογή των φυτών δεν εξαρτάται μόνο απο τον φωτισμό
Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις με το θέμα της λιπανσης και του CO2? Αν σε ενδιαφέρει μόνο το θέμα του φωτισμού, εγώ θα έβαζα άλλη μια 9αρα ή 11αρα της dennerle Εκτός κι αν μπορείς να βρεις ένα έτοιμο φωτιστικό στις διαστάσεις του ενυδρείου σου
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμο φωτιστικο σε διαστασεις 30x30x30
δεν εχω βρει τιποτα CO2 εχω DIY και αποτι εχω δει ενα μετριο φυτο που εχω μια χαρα παει ριχνω και λιπασμα εχω βαλει και υποστρωμα depomix |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο είναι το ποιο ευαίσθητο υγρό τεστ για την αμμωνία; | plin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 01-06-13 12:36 |
Ποιο απο τα δύο 30λιτρα fluval για γαριδάδικο; | chrisvari | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 12 | 27-02-13 16:18 |
Ποιο LED DRIVER ? | rakita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 12-10-12 10:07 |
ποιο ειδος malawi θεωρειτε ποιο ομορφο? | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-08-11 09:06 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |