|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να και το νεο μου Low tech/Low maintenance διακοσαρι που προοριζεται να φιλοξενησει γαριδουλες..
Διαστασεις¨: 100χ45χ50 ΡΗ Απο σημερα 7,2 ( μιξη δικτυου και οσμωσης) CO2 οχι Φυτα: Anubias barteri gigantaea , Anubias coffeafolia, Anubias afzellii, Pelia, Riccardia, Ceratopteris cornuta, Ludwigia brevipes, Crinum calamistratum, Nymphaea lotus, Pogostemon helferi, Lysimachia nummularia, Rotala rotundifolia, cuba, Urticularia gramminifolia, willow moss , Fissidens splachnobyoides, Marsilea hirsuta. Καποια απο τα φυτα δεν φαινονται στην φωτο γιατι ειναι μικρα ακομη.. ![]() Kατοικοι: 2 νεογεννητα cpd (τα βρηκα χτες μεσα στο φιλτρο απο το 300αρι), 2 νεογεννητες Blue pearl γαριδουλες (επισης μεσα στο φιλτρο), 1 CRS και 2 Βee. Φιλτρανση: 1 EHEIM 2236 Φωτισμος: 2Χ 54W T5 (1 grolux+ 1 daylight) Φοντο: μαυρο χαρτονι Υποστρωμα: ADA amazonia II, Dennerle kristalkies και πισω για να συμπληρωθει σε υψος.. απλη χαλαζιακη χονδροκοκκη ξανθη αμμος. Φωτο.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ζωγράφισες πάλι βρε αλεξάνδρε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε γεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλο, λιτο, πανεμορφο.Μπραβο Αλεξ.
Επισπεύδω διαδικασιες κατασκευης φωτιστικου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μεγαλο μπραβο στον καλλιτεχνη
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω...ζωγραφισες παλι Αλεξ,οπως ειπε και ο φιλος theodarras!
Αν ειμουνα γαριδα θα ηθελα να ηταν το παλατι που θα μενω! Τι αλλο απο κατοικους θα βαλεις μεσα? Co2 θα βαλεις αργοτερα αναλογα την αναπτυξη ή δεν το σκεφτεσαι καθόλου? Μολις φουντωσει θα ειναι ακομα πιο τελειο! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο Αλεξ!!
![]() ![]() ![]() Αν και low tech το amazonia II, Dennerle kristalkies ... αουτς ... δε θελω να θυμαμαι τη τιμη τους! ![]() Χαιρομαι που επιτελους ξεφορτωθηκες τη φακη ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιοοοοοοοοοο!
|
||||
|
||||
![]()
απλά .... πανέμορφο...
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα εμενα μου αραισει που ειναι ολα τακτοποιημενα φυτα,ξυλα,πετρες κλπ αλλα δεν χανει την φυσικη του ομορφια θυμιζοντας ''ζουγλα'' (ας μην παρεξιγηθω) ....πολυ ομορφο συγχαρητρια και παλι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο Αλεξ, κόσμημα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Αλεξανδρε!!!Πολυ ωραιο!Μας εκπλησεις συνεχεια..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω ολους για τα σχολια και τα καλα σας λογια !
Ουτε εγω ξερω ακομα τι θα βαλω μεσα τελικα..θα δω στην πορεια. Παντως κατι ευκολο που να θελει νερο δικτυου. Ουτε φιαλες, co2 κλπ.. Ευκολα πραγματα λοιπον , γιατι δεν εχω χρονο και εχω ηδη κουραστει αρκετα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αψογο !Αυτην τη παρουσιαση αξιζει να τη μεταφερεις στην κατηγορια για ασπονδυλα . Ετσι και αλιως αφορα το θεμα μας και ειναι καλο να το βλεπουν οι νεοι κ παλιοι χομπιστες που ασχολουντε με γαριδες !
Ωραιος ! |
|
||||
|
||||
![]()
τελειο οπως παντα!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμμ όπως πάντα τα λόγια είναι περιττά , μπράβο Αλέξανδρε
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
....μπραβο ρε Αλεξ...οτι και οσα να λεμε ειναι λιγα....
![]() υ.γ...ενα κοπαδι rasboras θα εδινε "ζωη" και χρωμα πιστευω(παλι στα παλια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι απλά απίστευτο το setup σου, μπράβο.
|
|
|||
|
|||
![]()
τελειο, οποτε αναβαθμιζεις ενυδρειο ανεβαινεις πολλα σκαλια αλεξ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Η καλιτεχνική φύση ενός ανθρώπου φαίνεται και στα ενυδρεία του!!
Βασίλισσες οι γαρίδες σε 200λτ!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο απλα....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παρα πολυ ωραιο αλεξ
![]() θελω να σε ρωτησω οι ανουμπιες που ειναι κοντα στο φως δεν πιανουν αλγη δεν μαυριζουν; αυτο το προβλημα ειχα εγω στο ενυδρειο μου που ηταν και στον πατο τα φυτα. Μετα τις εβαλα σε 8w σε 40 λιτρα και καθαρισαν σε 2 μηνες με τριψιμο και κοψιμο των φυλλων. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο πολυ Ομορφο.
Το ξυλο που ειναι στη μεση νομιζω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα σημεια... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αλλα ακομα κι αν πιασει αλγη, δεν με πειραζει και τοσο. Γαριδοενυδρειο ειναι και οι περισσοτερες αλγες ειναι ανεκτες...μην σου πω και επιθυμητες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και ξερεις τι πρεπει να κανεις ε?? να τα μαζεψεις και να μου τα στειλεις....μιας και προσπαθω ακομη να μεγαλωσω το κοπαδι μου... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν βρω χρονο κι ασχοληθω , θα βγαλω ποολλααα ... μιας και εχω πανω απο 10 θηλυκιες που γεννανε συνεχεια. Θα πρεπει να βρω τον χρονο ομως και αν μαζευτουν μερικα θα σου τα στειλω ευχαριστως.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aλεξανδρε καθε σου ενυδρειο ειναι και ενα εργο τεχνης φιλε μου !!!!
Οσο για τα cpd an δεν θες να τα στειλεις ερχομαι και τα περνω χαχαχαχαχαχααχ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδοενυδρειο 54 λιτ. | Raven | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 44 | 21-05-10 16:10 |
γαριδοενυδρειο | chris z3 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 12 | 04-04-10 19:37 |
Γαριδοενυδρειο 1 | TSORBAS | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 13 | 21-12-09 14:04 |
200lit malawi biotope | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 55 | 12-03-09 09:48 |
TAGANIKA 200LIT | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 18-02-09 21:26 |