Raven's 200lit γαριδοενυδρειο
Να και το νεο μου Low tech/Low maintenance διακοσαρι που προοριζεται να φιλοξενησει γαριδουλες..
Διαστασεις¨: 100χ45χ50 ΡΗ Απο σημερα 7,2 ( μιξη δικτυου και οσμωσης) CO2 οχι Φυτα: Anubias barteri gigantaea , Anubias coffeafolia, Anubias afzellii, Pelia, Riccardia, Ceratopteris cornuta, Ludwigia brevipes, Crinum calamistratum, Nymphaea lotus, Pogostemon helferi, Lysimachia nummularia, Rotala rotundifolia, cuba, Urticularia gramminifolia, willow moss , Fissidens splachnobyoides, Marsilea hirsuta. Καποια απο τα φυτα δεν φαινονται στην φωτο γιατι ειναι μικρα ακομη..;) Kατοικοι: 2 νεογεννητα cpd (τα βρηκα χτες μεσα στο φιλτρο απο το 300αρι), 2 νεογεννητες Blue pearl γαριδουλες (επισης μεσα στο φιλτρο), 1 CRS και 2 Βee. Φιλτρανση: 1 EHEIM 2236 Φωτισμος: 2Χ 54W T5 (1 grolux+ 1 daylight) Φοντο: μαυρο χαρτονι Υποστρωμα: ADA amazonia II, Dennerle kristalkies και πισω για να συμπληρωθει σε υψος.. απλη χαλαζιακη χονδροκοκκη ξανθη αμμος. Φωτο.. http://www.aquatek.gr/rimages/albums...hotos-jpg1.jpg |
Τι ζωγράφισες πάλι βρε αλεξάνδρε!
|
Αντε γεια...
|
Απλο, λιτο, πανεμορφο.Μπραβο Αλεξ.
Επισπεύδω διαδικασιες κατασκευης φωτιστικου.:D |
Ενα μεγαλο μπραβο στον καλλιτεχνη:smt041:smt041:smt041.Σε 1-2 μηνες θα ειναι ενα ακομη εργο τεχνης:p
|
Τι να πω...ζωγραφισες παλι Αλεξ,οπως ειπε και ο φιλος theodarras!
Αν ειμουνα γαριδα θα ηθελα να ηταν το παλατι που θα μενω! Τι αλλο απο κατοικους θα βαλεις μεσα? Co2 θα βαλεις αργοτερα αναλογα την αναπτυξη ή δεν το σκεφτεσαι καθόλου? Μολις φουντωσει θα ειναι ακομα πιο τελειο! |
:smt120:smt120:smt120:smt120
|
Πανεμορφο Αλεξ!! :smt041:smt041:smt041
Αν και low tech το amazonia II, Dennerle kristalkies ... αουτς ... δε θελω να θυμαμαι τη τιμη τους! :smt120 Χαιρομαι που επιτελους ξεφορτωθηκες τη φακη ... :D |
ωραιοοοοοοοοοο!:cool::cool::cool::cool::cool:
|
απλά .... πανέμορφο... ;)
|
:smt041:smt041:smt041
|
Βασικα εμενα μου αραισει που ειναι ολα τακτοποιημενα φυτα,ξυλα,πετρες κλπ αλλα δεν χανει την φυσικη του ομορφια θυμιζοντας ''ζουγλα'' (ας μην παρεξιγηθω) ....πολυ ομορφο συγχαρητρια και παλι ;) :)
|
Πανέμορφο Αλεξ, κόσμημα!!! ;):p:p:smt041… ένα αρχοντοενυδρείο για τις υπέροχες γαρίδες σου…;)
|
Μπραβο Αλεξανδρε!!!Πολυ ωραιο!Μας εκπλησεις συνεχεια..
|
Ευχαριστω ολους για τα σχολια και τα καλα σας λογια !
Ουτε εγω ξερω ακομα τι θα βαλω μεσα τελικα..θα δω στην πορεια. Παντως κατι ευκολο που να θελει νερο δικτυου. Ουτε φιαλες, co2 κλπ.. Ευκολα πραγματα λοιπον , γιατι δεν εχω χρονο και εχω ηδη κουραστει αρκετα. |
Αψογο !Αυτην τη παρουσιαση αξιζει να τη μεταφερεις στην κατηγορια για ασπονδυλα . Ετσι και αλιως αφορα το θεμα μας και ειναι καλο να το βλεπουν οι νεοι κ παλιοι χομπιστες που ασχολουντε με γαριδες !
Ωραιος ! |
τελειο οπως παντα!!:D:D;)
|
Εμμ όπως πάντα τα λόγια είναι περιττά , μπράβο Αλέξανδρε :smt041:smt041:smt041
|
....μπραβο ρε Αλεξ...οτι και οσα να λεμε ειναι λιγα....
:smt020 υ.γ...ενα κοπαδι rasboras θα εδινε "ζωη" και χρωμα πιστευω(παλι στα παλια :D) |
Είναι απλά απίστευτο το setup σου, μπράβο.
|
τελειο, οποτε αναβαθμιζεις ενυδρειο ανεβαινεις πολλα σκαλια αλεξ...
|
Η καλιτεχνική φύση ενός ανθρώπου φαίνεται και στα ενυδρεία του!!
Βασίλισσες οι γαρίδες σε 200λτ!! |
Πανεμορφο απλα.... :smt120
|
παρα πολυ ωραιο αλεξ :p
θελω να σε ρωτησω οι ανουμπιες που ειναι κοντα στο φως δεν πιανουν αλγη δεν μαυριζουν; αυτο το προβλημα ειχα εγω στο ενυδρειο μου που ηταν και στον πατο τα φυτα. Μετα τις εβαλα σε 8w σε 40 λιτρα και καθαρισαν σε 2 μηνες με τριψιμο και κοψιμο των φυλλων. |
Μπραβο πολυ Ομορφο.
Το ξυλο που ειναι στη μεση νομιζω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα σημεια... |
Παράθεση:
Παράθεση:
Αλλα ακομα κι αν πιασει αλγη, δεν με πειραζει και τοσο. Γαριδοενυδρειο ειναι και οι περισσοτερες αλγες ειναι ανεκτες...μην σου πω και επιθυμητες.;) |
Παράθεση:
και ξερεις τι πρεπει να κανεις ε?? να τα μαζεψεις και να μου τα στειλεις....μιας και προσπαθω ακομη να μεγαλωσω το κοπαδι μου...:D |
Αν βρω χρονο κι ασχοληθω , θα βγαλω ποολλααα ... μιας και εχω πανω απο 10 θηλυκιες που γεννανε συνεχεια. Θα πρεπει να βρω τον χρονο ομως και αν μαζευτουν μερικα θα σου τα στειλω ευχαριστως.;)
|
Aλεξανδρε καθε σου ενυδρειο ειναι και ενα εργο τεχνης φιλε μου !!!!
Οσο για τα cpd an δεν θες να τα στειλεις ερχομαι και τα περνω χαχαχαχαχαχααχ |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:15. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board