|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
πριν το σαββατο που μας περασε πηγα στο ποταμι της περιοχης μου και ειδα μια ωραια ριζα για το ενυδρειο μου..μην εχοντας χωρο στο σπιτι για να την βυθισω την εβαλα μεσα στο ποταμι..σημερα που πηγα επεπλεε ακομα αλλα οπως και να χει εγω την πηρα..την επλυνα με μπολικο νερο βρυσης κ την ετριψα με λιγο ξυδι και μετα την ξεπλυνα με ζεματιστο νερο και την εναλα στο ενυδρειο..υπαρχει καποιο προβλημα η πρεπει να κανω κατι αλλο για να μην εχουν προβλημα τα ψαρια μου;ζωοτοκα ειναι γκαπυ μολλυ κτλ τα ψαρακια..οποιος μπορει και ξερει ας απαντησει συντομα μην εχω θυματα
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση σχετικα με το μπολι | sotos 1978 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-04-13 23:01 |
Ερωτηση σχετικα με υποστρωμα... | ΣΤΕΛΙΟΣ 34 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 05-01-13 05:01 |
Ερωτηση για ριζα και cladophora algae | stratigos24 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 37 | 03-06-11 01:21 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ | gdimit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 11-03-11 20:11 |
Ερωτηση Σχετικα Με Τα Pleco | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 59 | 04-06-07 10:16 |