|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
5η μέρα άρα είναι μέρα παρουσίασης !
Διαστάσεις: 60x30x40 Όγκος: 72 λίτρα Κατηγορία: Νότια Αμερική, Βενεζουέλα, Γουιάνα, Βραζιλία Ψάρια: 3 Poecilia reticulata (guppy) , 2 Xiphophorus maculatus (platy) , 1 Xiphophorus hellerii (Ξιφοφόρο) και 1 Apple snail (Ήταν μέσα στα φύτα) Φυτά : cabomba caroliniana , echinodorus tenellus , sagittaria subulata , stargrass Διακοσμητικά υλικά: ¶μμος, πέτρες, red moorwood Φόντο: Διακοσμητική πλάτη ενυδρείου (Μαύρο χαρτόνι) Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Φιλτράρισμα: Τύπος Αμμβούργου με ΕΗΕΙΜ compact 300 Θερμοστάτης: 150 Watt pH:7,5-7,8 Γενική σκληρότητα (GH):15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15 Αλλαγές νερού:30% την βδομαδα Θερμοκρασία:23 ¶λλες πληροφορίες: Στο στήσιμο βοήθησε ο Stivv ¶ΠΕΙΡΑ ! Θέλω την άποψη σας για την αλλαγή των ψαριών μου . P.S. Ξέρω ότι κάποια στιγμή μπορεί να υβριδίσουν αλλά ποιός είπε ΟΧΙ από την πρώτη ματιά ?? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου 30λ.. | piranha friend | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 19-05-13 09:21 |
Να και το δικό μου το νέο | zaxar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 02-05-10 11:41 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |