|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!Τελειώνω το στήσιμο ενός 30λιτρου που θα φιλοξενήσει red cherry σε κανά δίμηνο και ήθελα να ρωτήσω το εξής,
Έστω οτι καταφέρνω με κάποιο τρόπο να έχω σταθερή θερμοκρασία όλο το καλοκαίρι κοντά στους 24-25 βαθμούς,αλλά έχω αρκετή εξάτμιση του νερού.Μπορώ να συμπληρώνω με απιονισμένο νερό απο τα supermarket,το οποίο δεν έχει καθόλου αλατα??Γιατί θέλω να αποφύγω το κόστος της ΑΟ για ένα μικρό 30λιτρο. Αφήστε στην άκρη αν με συμφέρει οικονομικά μακροπρόθεσμα κτλ.Ρωτώ καθαρά για το νερό.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ενυδρεία χωρίς προβλήματα για τους ζωντανούς οργανισμούς? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Απιονισμένο νερό ???? | namesis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 02-08-09 11:43 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι... | Faerel Nedielei | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 07-12-07 14:07 |
Μετά την εξάτμιση ποσότητας νερού | GC | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 29-05-04 14:36 |