|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια
οπως λεει ο τιτλος κοβουμε την πιπιλα οχι εγω αλλα το βαφτηστιρη μου και φανταστητε τη θελει για να την κοψει ενα ενυδρειο ![]() ![]() σκεφτομε για ενα μικρο φυτεμενο καμια 50 λιτρα diy με ενα εσωτερικο φιλτρο θερμοστατη και απο φωτα βρηκα κατι φωτακια λεντ και σποτακια και λεντοτενιες που πιστευω θα το καλυψουν τωρα σκεφτομε τη ψαρακια να της βαλω να βαλω γκαπακια η σε λιγο καιρο δε θα ξερουμε τη να τα κανουμε εχετε καμια προταση ????? ![]() επισεις θελω να μου προτηνετε φυτακια (και οποιος εχει και κανενα κλαδεματακι ειναι ευπροσδεκτο το ενυδρειο θα ειναι 99% χωρις λιπασματα και co2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|