|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Προταση ψαριών για ανοιχτό ενυδρείο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα παιδιά ! Διαθέτω ένα ενυδρείο το οποίο έχει διαστάσεις 75χ35χ35. Το συγκεκριμένο είναι DIY και κατασκευάστηκε για την χελώνα μου η οποία όμως έχει μεγαλώσει πολύ και με δυσκολεύει καθημερινά πάρα πολύ για να την συντηρήσω. Έχω σκεφτεί που θα την δώσω , απλά πρέπει να πάρω την απόφαση ... Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να αποκτήσω ένα ενυδρείο με ψάρια και φυτά αλλά μέχρι στιγμής δε μου δώθηκε η ευκαιρία λόγω χώρου και χρόνου. Μιας και θα φύγει όμως απ ότι φαίνεται η χελώνα μου θα μου μείνει χώρος και φυσικά ο εξοπλισμός . Διαθέτω εκτός από το ενυδρείο φίλτρο eheim ecco pro 200 , θερμοστάτη jager 125w και κρεμαστό φωτιστικό με 2 λάμπες Τ5. Τι πιθανότητες μου δίνετε να μπορέσω να κρατήσω αυτό το ενυδρείο χωρίς προβλήματα ? Υπάρχουν ψάρια που θα μπορούσαν να ζήσουν σε τέτοιο περιβάλλον ? Ευχαριστώ για την προσοχή σας
![]() |
|
Εμφανίσεις: 2240
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτιστικό για ανοιχτό ενυδρείο | N4505 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-12-08 18:16 |
Αλλαγές ψαριών στο ενυδρείο μου.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 07-11-07 23:12 |
Μετακόμιση ψαριών σε νέο ενυδρείο | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 29-03-07 13:41 |
Είαγωγή ψαριών στο ενυδρείο! | ginodim | Reefsafe | 4 | 19-03-07 18:32 |
Συνδυασμός ψαριών κοινωνικού ενυδρείο | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-05-04 21:28 |