|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα!!
με πολυ μικρη εμπειρια απο ενυδρεια... θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ξεκινησω απο το 0 ενα ενυδρειο το οποιο θα προοριστει για δισκοενυδρειο.. εχω πολλες αποριες καθως δε ξερω και πολλα πραγματα απο αυτο που λεγεται δισκος.. Σημειωση : οι ερωτησεις μου θα ειναι με bold το ενυδρειο που εχω στο μυαλο μου να αγορασω ειναι το juwel rio 300 (350λιτρα καθαρα!) ειναι οκ σε μεγεθος? το οποιο περιλαμβανει ενα 300αρι θερμοστατη εσωτερικο φιλτρο juwel κτλ κτλ! ![]() απο εξοπλισμο ειναι ενταξει?? δεδομενου οτι θα βαλω μαζι με το εσωτερικο και ενα eheim ecco pro 300 θα χρειαστω τρομπα οξυγωνου? πετρα? αφου το προμηθευτω.. ποιος ειναι ο σωστοτερος τροπος να το στρωσω και πως μπορω να το επιτυχω οσο το δυνατον γρηγορότερα? τι διακοσμηση απαιτουν οι δισκοι?(φυτα-ριζες) τι υποστρωμα?? αυτα για αρχη!! ![]() ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για οποιον εχει ορεξη για διαβασμα... | kgf12345 | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 16-12-11 13:48 |
Aσχετος | beteranos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 12-11-08 00:54 |
ασχετος | odin79 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-04-08 14:08 |
ΦΩΤΟ-Ορεξη | malawi | Malawi | 3 | 24-08-06 09:12 |