|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#1
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά,χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!
Το ενυδρείο μου πλέον έχει φτάσει στη τελική του μορφή και νομίζω πως ήρθε η ώρα να σας το παρουσιάσω. ![]() Πληροφορίες Διαστάσεις:1.5Χ0.5Χ0.5 Όγκος:400 λίτρα καθαρά Κατηγορία:Δισκοενυδρείο Φυτά:Πόθος και 7 μαγκρόβια Ψάρια / ¶λλα είδη:7 δισκάκια(4 alenquer και 3 santarem) Διακοσμητικά υλικά:25 κιλά άμμος και 9 ρίζες Φόντο:καφέ σκούρα πλαστική μπογιά Φωτισμός:3 κρεμαστά σποτ λεντ Διάρκεια φωτισμού:το πρώτο ανοίγει στις 15:00 και το τελευταίο κλείνει στις 00:30.Η ανατολή και η δύση,στο ενυδρείο, κρατάνε μία ώρα. Φιλτράρισμα:fluval 405(3 λίτρα micromec και 2 λίτρα siporax),jbl e1500(3 λίτρα matrix και 2 λίτρα siporax) Θερμοστάτης:300w Διατροφή:discus flakes,spirulina flakes,tetra discus,astacolor,d-50 plus και καρδια Λίπανση:οχι Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH):9 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:30% κάθε 3-4 μέρες με νερό από φίλτρο βρύσης τριών σταδίων Θερμοκρασία:29.5 ¶λλες πληροφορίες:Το ενυδρείο τρέχει με νερό από 3/3/11 και τα δισκάκια μπήκαν 4/8/11.Μεγάλωσαν για τρεις μήνες σε ενυδρείο καραντίνα με πολύ φαι και διπλές καθημερινές αλλαγές νερού συνολικού όγκου 90%. Φωτογραφία:Χάλια ποιότητας λόγο φωτογραφικής ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
scalare 400l | AKHS26 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 19 | 23-06-10 11:41 |
Αν 400L ενυδρείο πόσα L sump ? | elboot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 19-10-09 11:26 |
παρουσιαση ενυδρειου 2,400L | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 15 | 01-08-06 11:57 |