|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας ,
Θέλω μια βοήθεια στο τι φυτά να επιλέξω και τι λίπασμα να πάρω Έχω ένα 120λ Cayman θέλω να το φυτέψω full και να βάλω gubbis . A!! πόσα λέτε να βάλω στο σύνολο και από αυτά αρσενικά πόσα θηλυκά. και κάτι τελευταίο πόσο υπόστρωμα θα είναι καλό για τα φυτά στα 120λ πόσο ύψος να έχει? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια apple snail τρεφονται με φυτα και ποια οχι | kingrim | Σαλιγκάρια | 2 | 20-05-10 16:52 |
ποια αρρωστια ειναι? | michael151 | Bettas | 7 | 03-10-09 21:41 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
ποια ειναι η διαφορα? | alan boy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 15-09-08 23:25 |
ποια φυτα?νεο ενυδρειο.. | jkaram | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 14-03-07 19:47 |