|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις:1χ40χ50
Όγκος: 200lt Κατηγορία: malawi Φυτά: Vallisneria Anubia Ψάρια: Labidochromis Caeruleus 2m+3f,Cyanerhabos Maingano 1m(μεχρι στιγμης)1 pleco Διακοσμητικά υλικά: αμμος θαλασσης,φεγκαροπετρα Φωτισμός: 1 λευκη + 1 blue marine Διάρκεια φωτισμού:8-10ωρες Φιλτράρισμα: eheim 2217 Θερμοστάτης 300 w Ψηξη: - Παράμετροι: pH:8.2(περιπου) Γενική σκληρότητα (GH):20 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):15 Αμμωνία (ΝΗ4):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:30 % / 20 μέρες Θερμοκρασία: 26 και μερικες φοτο!!ειναι τραβιγμενες απο κινητο και ειναι πολυ χαλια αλλα δεν πειραζει να ακουσω γνωμες θελω!!
|
||||
|
||||
![]()
ολες οι παρατιρισεις δεκτες παιδια!!το ενυδρειο τρεχει περιπου 6 μηνες χωρις κανενα προβλημα!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο! Ωραία ψάρια!
Το maingano θέλει θηλικές! Καλό θα ήταν να βάλεις 3,4 αλλιώς δώστο! Ο πλέκο έχει πρόβλημα με τέτοιο πεχά και σκληρότητες! Θέλει πιο όξινο νερό! Καλό θα ήταν να τον βγάλεις διότι μπορεί να αντιμετωπίσεις πρόβλημα, αλλά και πρόβλημα να μην αντιμετωπίσεις άμεσα να ξέρεις ότι δεν καλοπερνάει! Τη valisneria δεν την πειράζουν? Παράξενο μου φαίνεται! |
|
||||
|
||||
![]()
ουτε που την ακουμπανε!!αμα προσεξεις εχει μεινει και ακλαδεφτη και εχει πνιξει ολο το ενυδρειο....
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου! ο πλεκο μονο δεν μου κολαει...
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
τον pleco τον ειχα απο ποιο παλια πριν το κανω αφρικανικο και δεν μου πηγε η καρδια να τον βγαλω...ειναι και γομαρακι και δεν μπορω να τον βαλω σε ποιο μικρο ενυδρειο....
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μου αρεσει το στησιμο που συνδυαζεις νταμαρακι με φυτα, αλλα ο πλεκο χτυπαει ασχημα στο ματι. πρεπει να τον δωσεις, εκτος και αν μπορεις να του παρεχεις ενα καταλληλο περιβαλλον, καλυτερα να το δωσεις σε εναν εμπειρο χομπιστα παρα σε πετσοπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
1)Αμμωνία (ΝΗ4):0
Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Σιγουρα ειναι στρωμενο το φιλτρο??? 2)το κακομοιρο το juwel(?) tetra τι κανει εκει μεσα??? 3)ο πλεκο δεν κολλαει 4)την ''αεροπετρα'' κρυφτη μεσα σε καποια απο τις 2 στιβες απο πετρες 5)σιγουρα ειναι 200λιτρα??? 6)θα προτιμουσα τις βαλισνεριες στο πισω μερος του ενυδρειο και καπως πιο συγκεντρωμενες... 7)φτιαξε λιγο την ''συνθεση'' με τα ψαρια...καλη συνεχεια |
|
|||
|
|||
![]()
τωρα προσεξα οτι εχεις μεσα και ενα ινδιανακι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ν α το χαιρεσαι φιλε μου,απο τα ωαραιοτερα ενυδρεια που εχω δει τωρα τελευταια.Πολυ καλο στησιμο με υπαροχες πετρες.
Το μονο που με χαλαει ειναι ο πλεκο,αλλα σε καταλαβαινω,οποτε στον μεσα και αργοτερα βλεπεις.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
ποιό είναι το ενυδρείο;
|
|
||||
|
||||
![]()
το ινδιανακι ειχε μεινει και αυτο οπως ο pleco...αλλα τωρα πια απεβιωσε..μου το σκοτωσε ο αρσενικος ο maingano....ευχαριστω για τις παρατιρισεις σας παιδια!!την αεροπετρα οπου και να την βαλω μου την ξεθαβουν!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πριν βάλεις όμως μέσα κάποιο ψάρι πρέπει να το ψάχνεις. Πως γίνεται να επιβιώσει το ινδιανάκι, ο πλέκο και το μαχαιρόψαρο εκεί μέσα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ηταν σε προηγουμενο ενυδρειο οπως εξηγησα και προηγουμενος και δεν ειχα που αλλου να τα βαλω...τι να τα εκανα? κριμα ηταν....γιαυτο και ειναι ακομα μεσα....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε αυτό σου λέω. Κακώς είναι ακόμη εκεί μέσα και αργά η γρήγορα θα πάνε με το ινδιανάκι να συναντήσουν τον Μανιτού.
Βάλε μια αγγελία και χάρισε/πούλησε τα σε κάποιον που έχει κατάλληλο ενυδρείο. καλή συνέχεια... |
|
||||
|
||||
![]()
εκτος απο το πλεκο και το μαχαιροψαρο το υπολοιπο σαν συνολο ειναι ενταξει???
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μήπως τα λίτρα σου είναι 120 ?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι γιατι??που κολαει αυτο??
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω βαλει εδω και καιρο αγκελια για θυλικες αλλα δεν εχω πμ μεχρι τωρα...ουτε σε πετ εχω βρει ακομα....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο μαγαζι σε ενδιαφερει??
|
|
||||
|
||||
![]()
απο μαγαζι δεν ειναι και τοσο εμπιστα αλλα αν δεν βρω απο καποιον χομπιστα εδω μεσα αναγκαστικα πρεπει να απευθινθω σε καποιο μαγαζι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γράψε την λέξη maingano στην εξελιγμένη αναζήτηση με φίλτρο τις αγγελίες και ίσως κάτι βρεις! Επίσης πάρε σβάρνα τα μαγαζιά και κάτι θα βρεις!
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται από τις φωτός για 120άρι, έλεγα μηπως κανεις καποιο λάθος στις διαστάσεις. (καλοπροέραιτα το ρωτάω). ποιό ενυδρείο είναι ?
|
|
||||
|
||||
![]()
M&A ειναι η μαρκα του ενυδρειου!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο ματι κατι κανω αλλα δεν ειμαι και ο τελειως εμπειρος....τωρα θα δειξει θα περιμενω λιγο μηπως κανω κατι απο τις αγκελιες και βλεπουμε...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εμένα μόλις άρχισαν μετά από κάνα 3μηνο να τις τρώνε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις προσφατα περασει απο αυτα τα μαγαζια .??? ή εστω εκανες τηλεφωνο ...(επισης και στο starfishaquariums.com )...μπορει και να κανω λαθος..αλλα θυμαμαι maingano :/
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση 360l malawi | sx21 | Malawi | 79 | 18-03-12 18:47 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου!! ( malawi ) | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 96 | 05-08-08 15:06 |
παρουσιαση νεο malawi | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 08-04-08 06:33 |
παρουσιαση 220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 26 | 18-01-08 13:27 |