|
|||
|
|||
![]()
Θελω μια μεγαλη βοηθεια παιδια εχω δηλαδη κολλησει δεν μπορω να αποφασισω ποιο ενυδρειο να παρω. ειμαι αναμεσα στο ferplast dubai 80 η ferplast cayman 80. Ξερω ειναι και τα δυο πολυ καλα ενυδρεια αλλα εχουν καποιες διαφορες . μπορειτε να μου πειτε τις διαφορες και τα ελλατωματα που εχουν η καποια γνωμη? Στο Cayman μου αρεσε ο τροπος που ανοιγεις το καπακι αλλα δεν εχει σε ασπρο ενω το Dubai ερχεται και με ασπρο χρωμα και το Cayman ειναι ποιο ακριβο αλλα εχει extras που δεν εχει το dubai.. Εχω κολλησει παιδια..
![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιο ειδος malawi θεωρειτε ποιο ομορφο? | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-08-11 09:06 |
πιο φιλτρο να διαλεξω για ενυδρειο 260 λιτρα | petraras | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-05-11 03:14 |
Τι να διαλεξω για υποστρωμα? | Troll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 22-01-11 12:50 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |
Ποιο απο τα δυο βιβλια να διαλεξω ?? | scissorhands | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 12 | 08-03-05 08:18 |