|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
φαντάζομαι πως ναι
![]() γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλα τα τέστ της (ούτε σκόνες με κουταλάκια ούτε διάφορες αναμονές κλπ) και απο αποτελέσματα κανένα πρόβλημα ποτέ αλλά αυτό το Ph μου σπάει τα νεύρα μπορεί να φταίω εγώ.... αλλά απο 7,2 7 6,8 και 6,6 εγώ δεν ξεχωρίζω διαφορά καμία ίσως αν είχα 4 δείγματα διαφορετικά να τα διέκρινα αλλά με το δείγμα στο ένα χέρι και την έγχρωμη καρτέλα για σύγκριση........όλα ίδια μου φαίνονται έχετε υπόψιν κάποια άλλη μάρκα που σε αυτήν την περιοχή τα χρώματα να είναι πιο διαφορετικά???????? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοκιμαστικο paludarium 80l-test-test..1-2...test!! | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 60 | 04-08-10 11:31 |
Γνωρίζει κανείς; | flying_guardian | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 29-03-08 21:29 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |