|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα , μολις επεστρεψα στο μερος μου (Ρόδο) και ειδα το 60 λιτρο μου αδειο απο καθε μορφη ζωης . Ο αδερφος μου, μου εξηγησε οτι 4-5 ενδημικα ψαρια λιμνης που ειχαμε βαλει πεθαναν με συμπτωματα αιμοραγικης επιδερμιδας .
Τι πρεπει να κανω τωρα για να το καθαρισω ??? Σαν πρωτη συμβουλη ακουσα να βαλω 300ml καθαρης χλωρινης και να το τρεξω ενα 24ωρο , μετα να κανω αλλαγες νερου και να προσθετω καθε φορα μεγαλη ποσοτητα αντιχλωριου! δεν υπαρχει αλλη λυση ???? εγω σκεφτομουν να βγαλω οτι εχει το ενυδρειο μεσα , ολα μα ολα, και να μεινει μονο η γυαλα την οποια να καθαρισω μονο με καυτο νερο ενω τα υπολοιπα (χαλικια,πετρες,διακοσμητικα) να τα βαλω σε μια λεκανη με κυκλοφορητη και χλωρινη ! τι λετε εσεις οι πιο εμπειροι ? εχετε αλλη προταση ?? ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμος τζαμιου ενυδρειου απο μεσα.Με τι? | georgis4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 17-11-11 22:56 |
καθαρισμος ενυδρειου | jimxam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 16-02-09 22:39 |
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-09-08 14:49 |
καθαρισμος ενυδρειου | giannio1976 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-04-08 12:09 |
καθαρισμος παλιου ενυδρειου!! | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-01-04 15:41 |