|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φωτογραφίες με διάφορα φυτά υδρόφιλα και μη που ανοίκουν στο περιβάλλον της δεξαμενής μου.
![]() ![]() ![]() Το πιο πάνω φυτό λέγεται iris versicolor rosea. Είναι σπάνια και εφέτος άνθισε για πρώτη φορά. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλε βασιλη!!!!
καιρο ειχα να σου μιλησω!!! καταπληκτικος ολος ο κηπος σου!!! ο μερακλης ο ανθρωπος φαινεται!!!! σε ζηλεψα που ξυπνας και μπορεις να βλεπεις αυτο το χαρμα οφθαλμων |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα πραγματα αυτο θα πει μερακι
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Το πρώτο φυτό ... το ανθισμένο δεντράκι ποιό είναι; η ροζ ίριδα κούκλα!!! Τα θέλω ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ είμαι αχόρταγη με τα λουλούδια!!!!!!!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικος ο κηπος και λιμνη!! Τα φυτα ειναι απιστευτα και η ιριδα μαγικη!
Απιστευτη δουλεια! Πολλα συγχαρητηρια!
|
||||
|
||||
![]()
Λουσάκι, είναι το Viburnum tinus
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να δουμε ποτε θα βαλεις πανοραμικη φωτογραφια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mπα! Φεύγω για δουλειά χαράματα και επιστρέφω αργά το βράδυ...Μόνο το Σαββατοκυρίακο το απολαμβάνω, αλλά κυρίως για την καθαριότητα, κλαδέματα κ.α.
|
||||
|
||||
![]()
τι να λεμε τωρα ..θεικα !
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Βασιλη!!! ειλικιρινα σε χαιρομαι!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω!!! για δες τι κάνει ένα ωραίο κλάδεμα!!!!!! Υπέροχο!!!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Mια φωτογραφία με την ίριδα σε διπλή ανθοφορία...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ρε παιδιά φτιάχνετε κήπους και λίμνες να ανοίγει η ψυχή μας. Τα φυτά σου είναι πανέμορφα, φτού τους.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως θα επρεπε να ανεβασεις και καποιες φωτογραφιες, απο την αλλη μερια της λιμνης Βασιλη??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα,να καθεσε στην αυλη και να μη θες να φυγεις
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΔΩΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!! ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ |
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη μου τι ομορφιές είναι αυτέςςςςςςς
Ενα μεγάλο μπράβοοοοοοο για το μεράκι και τη δουλειά που κάνεις Υπέροχα λουλούδιαααα μοναδικά στη ομορφιά και στη ζωντάνια Λαχταρώ να τα δώ που θα μου πάνε θαρθω καποια μέρα .....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πωπω τι ομορφιες ειναι αυτες???!!!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα ζωοτόκα στο φυσικό τους περιβάλλον | Tolis | Ζωοτόκα | 4 | 18-04-18 13:02 |
Η ευθύνη του λιμνόφιλου προς το περιβάλλον | in the pond | Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) | 19 | 03-10-11 07:21 |
Φυτά στο φυσικό τους περιβάλλον | theodor72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 19-08-10 18:48 |
Διάφορα φυτά στο φυσικό τους περιβάλλον (Ταϋλάνδη) | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 15-04-10 16:31 |
Μόλυνση του νερού απο τα χέρια και το περιβάλλον. | Stathis.k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 19-06-08 00:19 |