|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά,ένας φίλος αγόρασε ενυδρείο και είναι σχετικά αρχάριος.Είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με ενυδρεία και είχε σταματήσει και τώρα είπε να ασχοληθεί ξανά.
Λοιπόν:Είδαμε μαζί διάφορα ενυδρεία και κατέληξε σε Tanganyika και multies. Αφού δεν έχω ασχοληθεί ουτε εγώ με αφρικη ποτέ θα ήθελα να μου πείτε αν με νερό δικτύου και με θαλασσινή άμμο και πέτρες θα φτάσει στο επιθυμητό ph για τα multies. Βασικά ρωτάω γιατί δεν έχει ασχοληθεί με buffer και έλεγα αν μόνο με την άμμο και τις πέτρες θα έχει ένα σχετικά σταθερό ph και σκληρότητες χωρίς να χρειαστεί να το ψάξει περισσότερο με τις παραμέτρους του νερού. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παράμετροι & betta? | gouts0unin | Bettas | 6 | 10-01-11 11:01 |
Βοήθεια σε κυκλοφορητή νερού – φίλτρο νερού | POURITANOS | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 155 | 11-05-09 22:20 |
Παράμετροι νερού | MEROULA | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-04-08 21:02 |
Παράμετροι νερού | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 26-01-05 13:39 |
Παράμετροι νερού της λίμνης Malawi | george | Malawi | 23 | 04-01-03 01:42 |