|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Στροσημο σε ενυδρειο(για μελλονικο μονομαχο) με τροφη!
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα σας εχω ενα ενυδρειο 30 λιτρα με φιλτρο απλο χωρις θερμαντιρα! και το στρωνω τα'ι'ζοντας το 3-4 φυλλαρακια ξυρη τροφη καθε δυο μερες εχω περιπου μια βδομαδα και το νερο εχει θωλωσει πολυ ειναι φυσιλογικο?
2) δεν θελω να το στρωσω με αμμονια γιατι δεν εχω εμπειρια, να βαλω κανενα ενθεκτικο ψαρακι μεσα για βοηθησω στο στρωσιμο? 3) περιπου ποσο καιρο θα κανει να στρωσει? 4) μεχρι να στρωσει να αλλαξω νερο? 5) σκεφτομαι να βαλω εναν μονομαχο μεσα γιατι ειναι ακρετα μικρο το ενδυρειο ... τι αλλο θα χρειαστω? 6) μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως χρειαζετε ενας μονομαχος? τι τροφη ? χρειαζετε θερμαντηρα? 7) και τελος ο μονομαχος ειναι ανθεκτικο ψαρι σε σχεση με τα υπολοιπα? Σας ευχαριστω ![]() |
|
Εμφανίσεις: 2998
|
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό έχει θολώσει γιατί έχουν ανέβει τα επίπεδα αμμωνίας κάτι που είναι θεμιτό!
2) δεν υπάρχει ανθεκτικό ψάρι που να βοηθήσει στο στρώσιμο! 3) Θέλεις περίπου 1 μήνα με 40 μέρες 4) όχι δεν αλλάζεις νερό καθόλου αλλά καλό είναι να κάνεις κάπου κάπου και καμιά μέτρηση αμμωνίας και ΝΟ2 (αργότερα Νο2) 5) θερμαντήρα γιατί τους αρέσει το ζεστό νεράκι άντε και κανένα φυτό (π.χ. ανούμπια) 6) Τους αρέσουν πάρα πολύ τα bloodworm 7) Όλα τα ψάρια είναι ανθεκτικά εφόσον ζουν σε σωστές συνθήκες
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
1000 ευχαριστω ![]() χωρις θερμαντηρα δεν γινετε? και κατι αλλο δεν εχω κατω αμμο, αλλο εχω χοντρες πετρουλες περιπου σαν ενα 20cent η καθε μια... ειναι καλητερα να βαλω και αμμο? αυτα τα βακτηρια που λετε τι ακριβως ειναι? πρεπει να βαλω και εγω στην αρχη? |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς θερμαντήρα -> ανάλογα την θερμοκρασία του χώρου που θα βρίσκεται το ενυδρείο αλλά δύσκολο.
Αν θυμάμαι καλά, είναι προτιμότερο να μπει και λίγη άμμος ή ψιλό χαλίκι. βακτήρια; ....έχεις ξεκινήσει με αμμωνία (τροφή) επομένως άσε την διαδικασία να προχωρήσει όπως έχει ξεκινήσει.
|
|||
|
|||
![]()
και κατι ακομα, εχω και μια γυαλα στα 15 λιτρα! μπορω να την αξιοποιησω καπως? το ξερω οτι αξιζει οσο το ενδρυο αλλα ειναι εντελος αχρηση?
μου ειπαν σε αλλο φορουμ οτι επειδη ειναι στρογκηλη δεν μπορουν τα ψαρια να προσανατοληστουν και παθενουν στρες ισχυει? δλδ αν βαλω ενα φιλτο στον πατο της να πεταει προς τα πανω το νερο για να κατει παυλασμους και να εχει καλη οξυγονοση και βαλω ενα χρυσοψαρο μεσα δεν θα την παλεψει? δεν θελω να γερασουμε μαζι με το χρυσοψαρο ![]() τα χρυσοψαρα θελουν και θερμαντηρα? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ουτε περιστασιακα.....κανενα ζωντανο εκει μεσα. μπορεις να το κανεις ωραιοτατο ανθοδοχειο...ή κατι σε μινιμαλ με χρωματιστη αμμο που να ταιριαζει με το σπιτι....γενικοτερα βαζο.
|
||||
|
||||
![]()
Κανε ενα πανεμορφο vivarium!!!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφη για μονομαχο | achisael | Bettas | 23 | 27-04-10 00:43 |
μονομαχοι αρρωστοι χωρις τροφη!!! | johnpalavos | Bettas | 29 | 13-12-07 11:35 |
ΣΠΙΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΟΜΟΜΑΧΟΥΣ!!!! | mariah | Bettas | 6 | 26-07-07 14:40 |
τροφη για μονομαχους | alexinio | Bettas | 7 | 14-04-07 22:18 |
Ενυδρειο για μονομαχο | stav | Bettas | 5 | 07-02-07 01:22 |