|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάρτιος 2009 :
-Μπαμπά , η γαρίδα άλλαξε κέλυφος!! - Και γιατί δεν με φώναξες να δω? Αύγουστος 2009 : - Κώστα? -............. -Κωνσταντίνε? -............. - Κώστα , που είσαι και γιατί δεν μιλάς? -Εδώ είμαι μπαμπά , βλέπω τη γαρίδα να αλλάζει κέλυφος - ![]() Οκτώβριος 2009 , μισό μέτρο δίπλα μου : -................ -Κώστα , τι κοιτάς? -................ -ΕΕΕΕΕΕ , σου μιλάω!! -............... -(ΑΜΑΝ , μη μου πεις...!!) -Μπαμπά , η καραβίδα σου ετοιμάζεται να αλλάξει πανοπλία -##@#$**#$@`~@ κάνε στην άκρηηη, ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΩ , ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΑΙΑΙΑΙΕΕΑΙΑΙΕΕΕΕ!!!!!! -.......................... -.......(γκαπ!)........ -ΜΑΜΑΑΑΑΑΑ , Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΗΣΕ!!!!!!! το αποτέλεσμα ΕΔΩ ![]() (μου φαινεται οτι κολλαει μερικες φορες στα πρωτα δευτερολεπτα οταν φορτωνει το βιντεο, μετα απο καναδυο φορες rewind ειναι ok) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ επίσης κάποιος πρέπει να με μάθει να κάνω cut-edit και embed τα βίντεο
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο βιντεακι.
και αρκετη τυχη για να καταγραψεις κατι τετοιο. μπραβο
|
||||
|
||||
![]()
τύχη που το πέτυχα, ατυχία που είχα μόνο το κινητό κοντά και καμμία από τι κάμερες.
τυχερός ειναι ο γιος μου που το εχει δει τόσες φορές , ωστε κατάλαβε να μου πει ότι ετοιμάζεται να γίνει έκδυση...............
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία στιγμή πέτυχες πάντως! Εγώ μόνο το μετά έχω πετύχει!
Πού μένεις για να στείλω την πρόνοια είπαμε;! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αστακός | GIAN_NIKOLA | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 1 | 10-03-10 23:51 |
Πτώση ΚΗ και ασταθές ΡΗ. | nikman | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 15 | 23-03-07 20:35 |
Ο αστακός γέννησε | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 12-03-07 22:07 |
Αστακός | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 19-01-07 15:20 |
Ερώτηση από αρχάριο...ή αλλιώς ...λάθος ξεκίνημα | vakol | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 17-02-04 06:36 |