Άλλαξε ο αστακός , κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς....
Μάρτιος 2009 :
-Μπαμπά , η γαρίδα άλλαξε κέλυφος!! - Και γιατί δεν με φώναξες να δω? Αύγουστος 2009 : - Κώστα? -............. -Κωνσταντίνε? -............. - Κώστα , που είσαι και γιατί δεν μιλάς? -Εδώ είμαι μπαμπά , βλέπω τη γαρίδα να αλλάζει κέλυφος -:( Βρε παιδί μου , δεν είπαμε να με φωνάζεις να βλέπω κι εγώ? Οκτώβριος 2009 , μισό μέτρο δίπλα μου : -................ -Κώστα , τι κοιτάς? -................ -ΕΕΕΕΕΕ , σου μιλάω!! -............... -(ΑΜΑΝ , μη μου πεις...!!) -Μπαμπά , η καραβίδα σου ετοιμάζεται να αλλάξει πανοπλία -##@#$**#$@`~@ κάνε στην άκρηηη, ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΩ , ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΑΙΑΙΑΙΕΕΑΙΑΙΕΕΕΕ!!!!!! -.......................... -.......(γκαπ!)........ -ΜΑΜΑΑΑΑΑΑ , Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΗΣΕ!!!!!!! το αποτέλεσμα ΕΔΩ http://www.aquatek.gr/rimages/albums...mpeg2video.jpg (μου φαινεται οτι κολλαει μερικες φορες στα πρωτα δευτερολεπτα οταν φορτωνει το βιντεο, μετα απο καναδυο φορες rewind ειναι ok) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ επίσης κάποιος πρέπει να με μάθει να κάνω cut-edit και embed τα βίντεο |
ωραιο βιντεακι.
και αρκετη τυχη για να καταγραψεις κατι τετοιο. μπραβο |
τύχη που το πέτυχα, ατυχία που είχα μόνο το κινητό κοντά και καμμία από τι κάμερες.
τυχερός ειναι ο γιος μου που το εχει δει τόσες φορές , ωστε κατάλαβε να μου πει ότι ετοιμάζεται να γίνει έκδυση............... |
Ωραία στιγμή πέτυχες πάντως! Εγώ μόνο το μετά έχω πετύχει!
Πού μένεις για να στείλω την πρόνοια είπαμε;! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:57. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board