|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε ολους!Τον τελευταίο καίρο σκέφτομαι να βάλω στο ενυδρείο μου γαριδούλες και σαλιγκάρια !ειναι 120 λ το ενυδρειο φυτεμενο !Δεν ξερω τπτ απο ειδη η ποικιλίες .Αν μπορειται να μου postαρετε καποια λινκ με τα ειδη τις απαιτησεις η ακομα καλυτερα φωτογραφιες απο τις δικιες σας γαριδες η σαλιγκάρια!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει η κατηγοτια "Ασπονδυλα Γλυκου Νερου".πηγαινε εκει και δες τα υπομνηματα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
-------------------------
Blue bee shrimp Παιδια ξερετε αν υπαρχει αυτο το ειδος στα pet shop και ποια η τιμη της Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aggelospap : 18-04-10 στις 19:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ειδη που μπορεις να βρεις πιο ευκολα ειναι αυτα
Red cherry Amano Bamboo ειναι και ευκολα στην διατηρηση τους Αυτο που ζητας απλα ΔΕΝ |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου αυτες οι γαριδες δεν υπαρχουν στην ελλαδα..απο εξωτερικο μονο που το λιγοτερο ειναι περιπου 6-7 ευρω η μία(το χειροτερο grade) χωρια τα μεταφορικα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και amano και red cherry πανε μαζι?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Χωρια που θα κανει ενα σκασμο λεφτα η μια.. Σου προτεινω πριν απο ολα να διαβασεις και αυτο:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28279 |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα σε ολους !θελω να ρωτησω κατι οι γαριδες οι αμανο μπορουν να μπουν στο ιδιο ενυδρειο με τισ μπαμπου?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, δεν υπαρχει προβλημα. Ομως να ξερεις οτι οι bamboo θελουν 50 λιτρα η καθε μια, καλη ροη νερου και καλη βιολογια και φιλτρανση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαρίδες vs σαλιγκάρια | sailim | Γαρίδες | 15 | 06-03-10 12:19 |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-09 12:55 |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-04-08 12:31 |
Σαλιγκάρια | Celda | Σαλιγκάρια | 58 | 17-11-05 15:29 |