Γαρίδες -Σαλιγκάρια
Καλησπέρα σε ολους!Τον τελευταίο καίρο σκέφτομαι να βάλω στο ενυδρείο μου γαριδούλες και σαλιγκάρια !ειναι 120 λ το ενυδρειο φυτεμενο !Δεν ξερω τπτ απο ειδη η ποικιλίες .Αν μπορειται να μου postαρετε καποια λινκ με τα ειδη τις απαιτησεις η ακομα καλυτερα φωτογραφιες απο τις δικιες σας γαριδες η σαλιγκάρια!:D:D:D
|
|
υπαρχει η κατηγοτια "Ασπονδυλα Γλυκου Νερου".πηγαινε εκει και δες τα υπομνηματα;)
|
-------------------------
Blue bee shrimp Παιδια ξερετε αν υπαρχει αυτο το ειδος στα pet shop και ποια η τιμη της |
Τα ειδη που μπορεις να βρεις πιο ευκολα ειναι αυτα
Red cherry Amano Bamboo ειναι και ευκολα στην διατηρηση τους Αυτο που ζητας απλα ΔΕΝ |
φιλε μου αυτες οι γαριδες δεν υπαρχουν στην ελλαδα..απο εξωτερικο μονο που το λιγοτερο ειναι περιπου 6-7 ευρω η μία(το χειροτερο grade) χωρια τα μεταφορικα;)
|
Και amano και red cherry πανε μαζι?
|
ναι!;)
|
Παράθεση:
Χωρια που θα κανει ενα σκασμο λεφτα η μια.. Σου προτεινω πριν απο ολα να διαβασεις και αυτο:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28279 |
καλημερα σε ολους !θελω να ρωτησω κατι οι γαριδες οι αμανο μπορουν να μπουν στο ιδιο ενυδρειο με τισ μπαμπου?
|
Ναι, δεν υπαρχει προβλημα. Ομως να ξερεις οτι οι bamboo θελουν 50 λιτρα η καθε μια, καλη ροη νερου και καλη βιολογια και φιλτρανση.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board