|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα ενα terrarium και καθοτανε ....ειδα τον Raven ειδα και τον AQUA PURA
εεε ηρθε και εδεσε.τωρα τι και ποια φυτα εχω δεν εχω ιδεα. ![]() οι φωτογραφιες ειναι χειροτερες και απο του georgarasK ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νατα τα αποτελεσματα, ειδες Αντωνη; τωρα τι κανουμε που ο μικρος μας φορεσε τα γυαλια;
![]() Τσιλογιαννακο, ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ !!! ![]() ![]() Εεεελα να κανουμε ομαδα λεμε....!!! |
|
|||
|
|||
![]()
...ωραιος!
Ρε τι παθαινετε ολοι σας με τα "βιβαρια" σας...εεεεε βαλτε νερο μεσαααα και κανα ψαρακι ρεεεεεε ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να σε ρωτησω το τερραριο εχει 2-3 τρυπες , αυτες πρεπει να τις κλεισω? |
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικο!
πολυ ασιατικο στυλ! να σου ζησει! μπραβο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Είδα.. είδα… Αλεξ μας τα έβαλε τα γυαλιά … ![]() ![]() ![]() ![]() έλα να βλέπουμε κι άλλα vivarium έλα να πρασινίζει ο τόπος.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
περονοσπορος επεσε??
![]() Μπραβο!!! πολυ ομορφο!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και σε λιγες μερες (ευελπιστο ) το δικο μου...αναμενεται..μπραβο ανδρεα εξαιρετικο
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορουσες και χειροτερες αλλα δε πειραζει ...
Οι φωτο μου ειναι αποτελεμα πολλων χρονων εμπειριας ... ![]() ![]() ![]() Χωρις να κρινω απο τη ποιοτητα των φωτο (θα σου κανω ιδιαιτερα ![]() Πολυ ομορφο στησιμο!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με τοσα vivarium εδω μεσα ξεχασα να σχολιασω Αντρεα.
Εξαιρετικο!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Raven's pico vivarium | Raven | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 108 | 11-09-10 12:08 |
Vivarium | gwgw | ¶λλα ζώα | 38 | 25-01-07 15:42 |
Ζηλεψα και να μαι και εγω...... | Pritanis | Δίσκοι | 13 | 29-10-05 14:32 |