vivarium!!!!E NAI ΖΗΛΕΨΑ
Ειχα ενα terrarium και καθοτανε ....ειδα τον Raven ειδα και τον AQUA PURA
εεε ηρθε και εδεσε.τωρα τι και ποια φυτα εχω δεν εχω ιδεα. :) οι φωτογραφιες ειναι χειροτερες και απο του georgarasK:D:D |
Νατα τα αποτελεσματα, ειδες Αντωνη; τωρα τι κανουμε που ο μικρος μας φορεσε τα γυαλια; :D
Τσιλογιαννακο, ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ !!! +-8:smt026 ποια βουνα τσουρομαδησες και πηρες τις moss; Εεεελα να κανουμε ομαδα λεμε....!!! |
...ωραιος!
Ρε τι παθαινετε ολοι σας με τα "βιβαρια" σας...εεεεε βαλτε νερο μεσαααα και κανα ψαρακι ρεεεεεε :D |
Παράθεση:
να σε ρωτησω το τερραριο εχει 2-3 τρυπες , αυτες πρεπει να τις κλεισω? |
καταπληκτικο!
πολυ ασιατικο στυλ! να σου ζησει! μπραβο! |
Παράθεση:
Παράθεση:
Είδα.. είδα… Αλεξ μας τα έβαλε τα γυαλιά …:cool: τώρα ζήλεψα και εγώ...αφού αυξάνετε ο συναγωνισμός λέω να πάμε σε μεγαλύτερα….να τον κάνουμε να ζηλέψει κι άλλο …να δουμε τι θα κάνει μετά….:rolleyes::p:D έλα να βλέπουμε κι άλλα vivarium έλα να πρασινίζει ο τόπος....:p |
περονοσπορος επεσε?? :D
Μπραβο!!! πολυ ομορφο!!!:p |
και σε λιγες μερες (ευελπιστο ) το δικο μου...αναμενεται..μπραβο ανδρεα εξαιρετικο
|
Παράθεση:
Οι φωτο μου ειναι αποτελεμα πολλων χρονων εμπειριας ... :smt044:smt044:smt112 Χωρις να κρινω απο τη ποιοτητα των φωτο (θα σου κανω ιδιαιτερα :D) Πολυ ομορφο στησιμο!!! :smt041:smt041:smt041 Μπραβο φιλε μου!! :p |
Με τοσα vivarium εδω μεσα ξεχασα να σχολιασω Αντρεα.
Εξαιρετικο!!! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:21. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board