|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έγινε μια Μαλ!#!@ τεραστίων διαστάσεων πριν ένα λεπτό πήγα να ρίξω φλουρίς και έσπασε η τάπα και μου έπεσε μέσα μια πολύ μεγάλη ποσότητα ποσό ακριβώς δεν μπορώ να υπολογίσω.
Δεν έχω αντί χλώριο αν και έχω παραγγέλλει από 31/1/10 και ακόμα δεν μου το έστειλαν λόγο έλλειψης . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ???? ------------------------- Επιλογές: 1) Να βάλω ενεργό άνθρακα να τραβήξει τα λιπάσματα 2) Έχω στο μπαλκόνι καμιά 20 λίτρα νερό από την βρύση δυο τρεις μέρες τώρα αλλά θα πάρει πολύ ώρα μέχρι να το ζεστάνω. 3) Κάτι άλλο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 13-02-10 στις 23:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aνατολή/δύση | sackett | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 01-04-08 23:41 |
παραγωγή λιπάσματος | farmer121 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 05-11-07 16:17 |
Υπερβολική ανάπτυξη φυτών | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 24-10-07 21:16 |
ταμπλέτες λιπάσματος | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-08-07 15:39 |
Ποσότητα λιπάσματος | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 25-09-06 14:55 |