|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα , η χθεσινη νυχτα ηταν πολυ γονιμη
![]() ![]() ![]() ![]() και τι θελω να πω....μπαινω κατευθειαν στο ψητο.... Εκει που χαζευαμε στην τηλεοραση και καθως το ματι μου κεντρισε ενας καυγας του αουρατους με τον σινοδοντι τσουπ , απο μια αλλη τρυπα να ενα μικρο (λαμπιδοχρομις) , αμεσως κανω στην γυναικα να φερει την πουδρα-τροφη να του ριξω ,που την εχω στο ενυδρειο με τα μουλτι . Δεν προλαβαινει να μου την φερει και μου κανει οτι και εκει εχει γεννα κατι μικρα ξεπροβαλαν απο εναν κελυφος .... περνω την πουδρα ριχνω στα μουλτι , ριχνω στον μικρο λαμπιδοχρομη και πριν κλεισω το καπακι βλεπω και ενα τσαμπι απο απλ σναηλ στο χειλος του ενυδρειου!!!! Αμαν ....τα μαζευε ο πελαργος και τα εφερε ολα μαζι!!!! Παλι καλα που ο σκυλος ειναι αρσενικος!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
χαχα αντε με το καλο... |
|
||||
|
||||
![]() χαχαχαχαχ!!!!! να σου ζήσουν ο πελαργός τα έφερε όλα μαζί να μην σε χρεώσει 3 φορές τα μεταφορικά ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λες καλοσυνη του!!!!
Την επομενη φορα θα τον περιμενω με τον τσιφτε... . ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζήσουν..χαζομπαμπά, αυτές είναι χαρές.
![]() Τι είναι ο τσιφτές? |
|
||||
|
||||
![]()
Τσιφτες --> κυνηγετικο οπλο !!!
Ευχαριστω , ευχαριστω... ------------------------- Eρωτηση : Τι χρωμα πρεπει να ειναι το τσαμπι;;; γιατι βλεπω φωτο και διχνουν ροζ ενω εμενα ειναι ασπρο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roussaks : 11-02-10 στις 13:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν κι απο μένα !!! Το τσαμπί εμένα ήταν ροζ και στις 2 γέννες των apple snail και άσπρισε όταν είχαν εκκολαφθεί ! Έχε το νου σου μήπως κυκλοφορούν ήδη μικρά μέσα στο ενυδρείο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτησω και κατι , μεσα στο ενυδρειο ειναι και ενας συνοδοντις , πρεπει να τον απομακρυνω;;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν θέλεις να ανησυχείς για τα μικρά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο για τις γεννες σου.
Κ εγω πριν 2 μηνες περιπου ξηπνησα Σαββατο πρωι κ ειδα τα cory να εχουν γεμισει το ενυδρειο με αυγα,ο αρσενικος ancistrus να φυλαει τα αβγα του κ ενα τσαμπι απο apple snail στο καπακι.... Φανταστητε τι ειχε γινει το προηγουμενο βραδυ στο ενυδρειο.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβω φιλαράκο να σου ζήσουν.Πολύ καρπερό το σπίτι σου βρε!!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν έχεις πολλές κρυψώνες όλο και κάποιο μικρό θα ζήσει...
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο πολυ φοβαμαι για τα μικρα απλ σνεηλς παρα για το μικρο κιχλιδακι ( τα μικρα των αουρατους τι χρωμα εχουν;;; οεο; ) γιατι ειναι ασπρο ακομα ...
Ενα απ ντεητ στις γεννες , γεννησαν και τα Τζουλιδοχρομις!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!
Συγχαρητήρια και από εμένα για τις γέννες!! Με το καλό και το μεγάλωμα τώρα! ![]() ¶ντε και άμα το γυρίσω στις κιχλίδες (που θα το γυρίσω...) να έχω και κάνα cone κοντά μου!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σταύρο κάντα 2 τα κονέ, πριν λίγες μέρες "πήραν μπροστά" τα maingano και αν αρχίσουν και τα Labidochromis σε λίγο καιρό δεν θα έχω χώρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tα νταμαρια ειναι η πιο ασφαλη λυση (και ομορφη ) για εμας εδω κατω που το ph της βρισης ειναι ψηλα, τα πετ σοπ που δεν ξερουν την τυφλα τους και εμας που η μονη πληροφορηση ειναι το ιντερνετ και εμπειρικα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΕΝΝΕΣ | john922 | Ζωοτόκα | 10 | 29-03-09 17:43 |
γεννες labido | grkts | Malawi | 1 | 14-07-08 21:03 |
5 γεννες σε 1 μηνα | octania246 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 19-01-08 07:52 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΓΕΝΝΕΣ | tropheus | Malawi | 9 | 29-07-04 13:48 |
Πολλες γεννες αλλα απο μικρα τιποτα...... | Cpagr | Δίσκοι | 5 | 20-10-03 19:48 |