Γεννες, πολλες γεννες !!!!
Καλησπερα , η χθεσινη νυχτα ηταν πολυ γονιμη:smt041:smt041:smt041:smt041
και τι θελω να πω....μπαινω κατευθειαν στο ψητο.... Εκει που χαζευαμε στην τηλεοραση και καθως το ματι μου κεντρισε ενας καυγας του αουρατους με τον σινοδοντι τσουπ , απο μια αλλη τρυπα να ενα μικρο (λαμπιδοχρομις) , αμεσως κανω στην γυναικα να φερει την πουδρα-τροφη να του ριξω ,που την εχω στο ενυδρειο με τα μουλτι . Δεν προλαβαινει να μου την φερει και μου κανει οτι και εκει εχει γεννα κατι μικρα ξεπροβαλαν απο εναν κελυφος .... περνω την πουδρα ριχνω στα μουλτι , ριχνω στον μικρο λαμπιδοχρομη και πριν κλεισω το καπακι βλεπω και ενα τσαμπι απο απλ σναηλ στο χειλος του ενυδρειου!!!! Αμαν ....τα μαζευε ο πελαργος και τα εφερε ολα μαζι!!!! Παλι καλα που ο σκυλος ειναι αρσενικος!!!! |
Παράθεση:
χαχα αντε με το καλο... |
Παράθεση:
χαχαχαχαχ!!!!! να σου ζήσουν ο πελαργός τα έφερε όλα μαζί να μην σε χρεώσει 3 φορές τα μεταφορικά :smt041:smt041 |
Λες καλοσυνη του!!!!
Την επομενη φορα θα τον περιμενω με τον τσιφτε... .:smt068 |
Να σου ζήσουν..χαζομπαμπά, αυτές είναι χαρές.:p
Τι είναι ο τσιφτές? |
Τσιφτες --> κυνηγετικο οπλο !!!
Ευχαριστω , ευχαριστω... ------------------------- Eρωτηση : Τι χρωμα πρεπει να ειναι το τσαμπι;;; γιατι βλεπω φωτο και διχνουν ροζ ενω εμενα ειναι ασπρο... |
Να σου ζήσουν κι απο μένα !!! Το τσαμπί εμένα ήταν ροζ και στις 2 γέννες των apple snail και άσπρισε όταν είχαν εκκολαφθεί ! Έχε το νου σου μήπως κυκλοφορούν ήδη μικρά μέσα στο ενυδρείο :)
|
Να ρωτησω και κατι , μεσα στο ενυδρειο ειναι και ενας συνοδοντις , πρεπει να τον απομακρυνω;;;;;
|
Αν δεν θέλεις να ανησυχείς για τα μικρά;)
|
Μπραβο για τις γεννες σου.
Κ εγω πριν 2 μηνες περιπου ξηπνησα Σαββατο πρωι κ ειδα τα cory να εχουν γεμισει το ενυδρειο με αυγα,ο αρσενικος ancistrus να φυλαει τα αβγα του κ ενα τσαμπι απο apple snail στο καπακι.... Φανταστητε τι ειχε γινει το προηγουμενο βραδυ στο ενυδρειο....;););):smt120 |
Μπράβω φιλαράκο να σου ζήσουν.Πολύ καρπερό το σπίτι σου βρε!!!!!!
|
Παράθεση:
Αν έχεις πολλές κρυψώνες όλο και κάποιο μικρό θα ζήσει... |
Ποιο πολυ φοβαμαι για τα μικρα απλ σνεηλς παρα για το μικρο κιχλιδακι ( τα μικρα των αουρατους τι χρωμα εχουν;;; οεο; ) γιατι ειναι ασπρο ακομα ...
Ενα απ ντεητ στις γεννες , γεννησαν και τα Τζουλιδοχρομις!!!! |
Καλημέρα!
Συγχαρητήρια και από εμένα για τις γέννες!! Με το καλό και το μεγάλωμα τώρα! :D Άντε και άμα το γυρίσω στις κιχλίδες (που θα το γυρίσω...) να έχω και κάνα cone κοντά μου!! ;):) |
Παράθεση:
Σταύρο κάντα 2 τα κονέ, πριν λίγες μέρες "πήραν μπροστά" τα maingano και αν αρχίσουν και τα Labidochromis σε λίγο καιρό δεν θα έχω χώρο :) |
Παράθεση:
|
Tα νταμαρια ειναι η πιο ασφαλη λυση (και ομορφη ) για εμας εδω κατω που το ph της βρισης ειναι ψηλα, τα πετ σοπ που δεν ξερουν την τυφλα τους και εμας που η μονη πληροφορηση ειναι το ιντερνετ και εμπειρικα
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:08. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board