![]() |
#1 |
Αρχάριος ψάχνει... ψάρια.
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα, καλημέρα!
Μετα απο μέρες θαυμασμού για το ενυδρείο φίλου μου αποφάσισα να φτιάξω κι εγώ το δικό μου. Δεν το έχω αγοράσει ακόμα, αλλα η τσέπη μου και ο ελεύθερος χώρος-χρόνος που έχω (περιορισμένος, αφού φέτος δίνω πανελλήνιες), σηκώνουν γύρω στα 100 λίτρα. Έκανα λοιπον το απαραίτητο διάβασμα. Έμαθα τα βασικά για το στρώσιμο του ενυδρείου, και αποφάσισα να επισκεπτώ μολις το στρώσω το κοντινότερο μαγαζί με ψαράκια και είδη ενυδρείου(εκ πεποιθήσεως, και ως ζωόφιλος γενικότερα αποφεύγω μεγάλες αλυσίδες πετ σοπ λόγω της συμπεριφοράς τους και προς τα ζώα που φιλοξενούν και προς τον καταναλωτή). Αυτό λοιπον στο οποίο χρειάζομαι περισσότερη καθοδήγηση είναι στο είδος ψαριού και στην ποσότητα που θα βάλω. Δεν κρύβω οτι το όνειρο μου είναι οι δίσκοι, αλλα είμαι ρεαλιστής..Οπότε σκέφτομαι guppies, ισως και πλάτυς. Πόσα όμως? Έχουν ειδικές απαιτήσεις στα φυτά που πρέπει να βάλω? Διαφορετικές τροφές? Ισορροπίες αρσενικού-θηλυκού?(ξέρω οτι τα guppies έχουν ένα τέτοιο θέμα) Σαλιγκαρακι να βάλω? Αυτάαα... τα φώτα σας, παρακαλώ. ![]() |
|
Εμφανίσεις: 2712
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις Αρχάριου | persival | Αρχάριοι γλυκού νερού | 52 | 26-09-09 19:42 |
βοήθεια, αρχάριος. | thalia25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-01-09 10:30 |
Αρχάριος στα φυτά | panospkk | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-10-08 12:28 |
Μα, εντελώς αρχάριος !!!... | alexispi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-06-07 16:43 |
ΒΕΤΑρχάριος.... | Carebean pirate | Bettas | 26 | 30-08-06 18:54 |