|
|||
|
|||
![]()
παιδια τι κανω αν εχω ψειρες σε χρυσοψαρα;;;;;
ειχαν τα 2 oranda μου κ τις εβγαλα με τσιμπιδακι (συνολικα αφαιρεσα 6) το ενα εχει ακομη μια που δεν μπορεσα να τι βγαλω.. τι κανω;;; τα εχω σε καραντινα..!! ![]() περιμενω απαντησεις ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
...καλημερα!
Καλα ειναι-παιδεψε το λιγο-να τη βγαλεις κι αυτη.Κατοπιν λιγο ενυδρειακο αλατι σε δοσολογια 0,2%. Μπορεις να δεις και το Cyprinopour,και εδω ![]() ...ααα...να μη το ξεχασω κι αυτο....
|
||||
|
||||
![]()
E, ναι Argulus. Συμφωνώ με την επισήμανση του imaikl όσον αφορα του εν λόγο σκεύασμα. Προσωπικά όμως έχω δει καλύτερα αποτελέσματα με αυτό.
Το cyprinopour ή το αλάτι βέβαια θα το βάλεις καθαρά προληπτικά για τυχόν μολύνσεις που μπορούν να επιφέρουν οι πληγές που άνοιξαν οι ψείρες στα ψάρια.
|
|||
|
|||
![]()
super η τελεια φωτο.....
εχω βγαλει ακριβως αυτα τα ζωιφια.. αρα ειναι 100% ψειρες... θα προσπαθησω να βγαλω κ την τελευταια... κ θα δοκιμασω το φαρμακο... επισης εχουν βγαλει μαυρα στιγματα στην ουρα κ τους κ το ενα, το oranda, εχει βγαλει κ διπλα στο ματι... τι κανω;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Α! και κάτι άλλο. Δεν έχεις γαριδούλες η άλλο καρκινοειδές/αρθρόποδο στο ενυδρείο έτσι? Γιατί και τα δύο σκευάσματα που αναφέρθηκαν θα σκοτώσουν και αυτά.
|
|||
|
|||
![]()
oxι δεν εχω κατι τετοιο..
εχω μονο χρυσοψαρα!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χρυσοψαρα μου!! | Marilenaki | Χρυσόψαρα | 16 | 14-09-09 13:18 |
χρυσοψαρα | mokouren | Χρυσόψαρα | 7 | 27-01-09 23:27 |
χρυσοψαρα+??? | dinos99 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-11-07 15:43 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |
Χρυσοψαρα | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 12-05-05 01:18 |