ψειρες σε χρυσοψαρα
παιδια τι κανω αν εχω ψειρες σε χρυσοψαρα;;;;;
ειχαν τα 2 oranda μου κ τις εβγαλα με τσιμπιδακι (συνολικα αφαιρεσα 6) το ενα εχει ακομη μια που δεν μπορεσα να τι βγαλω.. τι κανω;;; τα εχω σε καραντινα..!! :( περιμενω απαντησεις ευχαριστω |
...καλημερα!
Καλα ειναι-παιδεψε το λιγο-να τη βγαλεις κι αυτη.Κατοπιν λιγο ενυδρειακο αλατι σε δοσολογια 0,2%. Μπορεις να δεις και το Cyprinopour,και εδω ;) ...ααα...να μη το ξεχασω κι αυτο.... |
1 Συνημμένο(α)
E, ναι Argulus. Συμφωνώ με την επισήμανση του imaikl όσον αφορα του εν λόγο σκεύασμα. Προσωπικά όμως έχω δει καλύτερα αποτελέσματα με αυτό.
Το cyprinopour ή το αλάτι βέβαια θα το βάλεις καθαρά προληπτικά για τυχόν μολύνσεις που μπορούν να επιφέρουν οι πληγές που άνοιξαν οι ψείρες στα ψάρια. |
super η τελεια φωτο.....
εχω βγαλει ακριβως αυτα τα ζωιφια.. αρα ειναι 100% ψειρες... θα προσπαθησω να βγαλω κ την τελευταια... κ θα δοκιμασω το φαρμακο... επισης εχουν βγαλει μαυρα στιγματα στην ουρα κ τους κ το ενα, το oranda, εχει βγαλει κ διπλα στο ματι... τι κανω;;; |
Παράθεση:
Α! και κάτι άλλο. Δεν έχεις γαριδούλες η άλλο καρκινοειδές/αρθρόποδο στο ενυδρείο έτσι? Γιατί και τα δύο σκευάσματα που αναφέρθηκαν θα σκοτώσουν και αυτά. |
oxι δεν εχω κατι τετοιο..
εχω μονο χρυσοψαρα!! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:50. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board