|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
με χαρα σας παρουσιαζω το πρωτο μου ενυδρειο το μεγαλυτερο μερος το χρωσταω στη βοηθεια σας.Γι αυτο ευχαριστω πολυ οσους με βοηθησαν.Αν υπαρχει κατι με τις μετρησεις η δεν ειναι σωστο θα ηθελα και παλι τη βοηθεια σας.
Πληροφορίες Διαστάσεις:60x30x35 Όγκος:60 λιτρα Κατηγορία:φυτεμενο Φυτά:2 echinodorus και αλλα τεσσερα που δε θυμαμαι Ψάρια / ¶λλα είδη:4 μπαλουν, 1 γλυφτη, 1 κλοουν, 1 ροζ ψαρακι?, 3 νεον και 12 μωρα μπαλουν Διακοσμητικά υλικά:χαλικι και ξυλο (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:αφισα Φωτισμός:το εχει το ενυδρειο Διάρκεια φωτισμού:6 ωρες την ημερα Φιλτράρισμα:του ενυδρειου Θερμοστάτης:υπαρχει δεν θυμαμαι πως λεγεται Λίπανση:jbl ferropol 8ml/3 φορες το μηνα, jbl denitrol 2ml/3 φορες το μηνα, flourish excel μισο καπακι μερα παρα μερα jbl biotopol plus water conditioner 4ml/3 φορες το μηνα επισης jbl atvitol βιταμινες για τα ψαρια 6 σταγονες την ημερα Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:7,6 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):δεν εχω Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):25 Αλλαγές νερού:3 φορες το μηνα 30% Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες:οι μετρησεις γινονται με stick Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρωτο μου φυτεμενο | chris129 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 23-05-08 14:02 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |
Πρωτοχρονιάτικα αυγά σαλιγκαριών | karalioman | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 26-01-06 15:01 |