|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Εμφιαλωμένο νερό ειναι κατάλληλο??
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καποιος γνωστος μου δουλευει σε μια εταιρια που διανέμει εμφιαλωμένα νερα και μπορει να μου δωσει σε πολυ καλη τιμη νερακι.
Η απορια μου ειναι η εξης: 1.Το νερο εχει χλωριο?Πρεπει δηλαδη πρην το ριξω στο ενυδρειο να βαλω αντιχλωριο? 2.Ετσι οπως ειναι μπαινει αμεσως στο ενυδρειο χωρις περαιτέρω επεξεργασια?? 3.Τι σκληροτητες και πεχα εχουν τα εμφιαλομενα? 4.Ειναι καταλληλα δηλ. για ενυδρεια? Καλύτερα να δεινω τα λευτα μου σε εμφιαλωμενο(τζαμπα θα μου βγαινει) που χρειάζομαι μονο 20-25 λιτρα την βδομάδα(αν γινεται φυσικα) παρα στα αντιχλωρια(αν δεν πρεπει να βαζω) |
|
Εμφανίσεις: 4611
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σφαγιστικό πολυουρεθάνης κατάλληλο για Background; | akisG | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 15-04-08 21:31 |
Κατάλληλο ενυδρείο για υψηλών απαιτήσεων | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-09-07 14:55 |
ερώτηση για κατάλληλο υπόστρωμα | Μαρία | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 19-04-06 09:55 |
ενυδρείο κατάλληλο για 2 χρυσόψαρα | drakoulis | Χρυσόψαρα | 2 | 24-10-05 22:44 |
Λάστιχο πληντυρίου, κατάλληλο ή όχι ? | HellRazer | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-07-04 02:39 |